• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı acil yardımmmm

gamze dozlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
14
3
1
Bir kez nişanlandım ayrıldım. Şimdi tekrar nişanlanıyorum. Ama nişanlıma daha önce birlikte olduğumu söylemedim. Nişanıma 1 hafta var ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım? Japon kızlık zarını duydum ama çok güvenemedim. Dikim mi yaptırsam ? Kafam çok karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz!!!!!

Yaa bilemedim zor bir durum olmalı.. 😑 Nişanlınla konuşsan nasıl bir tepki verir tahminin var mı ?

Bir kez nişanlandım ayrıldım. Şimdi tekrar nişanlanıyorum. Ama nişanlıma daha önce birlikte olduğumu söylemedim. Nişanıma 1 hafta var ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım? Japon kızlık zarını duydum ama çok güvenemedim. Dikim mi yaptırsam ? Kafam çok karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz!!!!!
Yapay kızlık zarını deneyen bi arkadaşım vardı . Sonucundan memnundu evli şuan

onu da araştırdım biraz ama memnun olmayan çok kişide varmış.
Aldiği sitedekiler çok ilgiliymiş üründen 2 adet geliyor birini deneme yapiyosun 2.'yi ilk geçende kullanıyodum bandrollü ürün göndermişler kıza . Iyice araştır derim. Ama ne olursa olsun nisanlin anlayisli bir insansa ona anlat durumu

Aldiği sitedekiler çok ilgiliymiş üründen 2 adet geliyor birini deneme yapiyosun 2.'yi ilk geçende kullanıyodum bandrollü ürün göndermişler kıza . Iyice araştır derim. Ama ne olursa olsun nisanlin anlayisli bir insansa ona anlat durumu
teşekkür ediyorum ilgin için onu da bi araştırayım ben

neden böyle hata yaptın ki evlenmeden önceki nişanlınla birlikte oldun ve ayrıldın ve şimdi bu acele niye 🤔 kızlık zarını yaptırıp tekrarmı o hatayı yapcaksın 🤔
sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyorum dikim yapılınca hemen iyileşiyor mu nasıl olacak bilemiyorum. düğün tarihim henüz belli değil

Back