KIZLIK ZARI ACİL CEVAP LÜTFEN

ryabgra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
35
1
18
34
Zonguldak
kızlar bişeyler anlatacagim çok acil yardıma ihtiyacım var. nolur bi çözüm bulun bana ağlamaktan helak oldum bi erkek arkadaşım var bu ilişkimden öncde 4 yıldır biliyle birlikteydım bu yeni olan ilişkimdeki insan daha önce briyle birlikte olup olmadığımı sordu bende olmadığım için olmadım dedim dün gece yakınlaştık ama ben nasıl kasıyorum kendimi orası nasıl yanıyor popomu vajinamı nasıl kasıyorum anlarsınız az çok neyse bana dediki geç karşıma otur konuşucaz dedi hala bana doğruyu soylemeni bekliyorum dedi ne oldu dedim biz az önce beraber olduk dedi saçmalama ya dedim ben bişey hissetmedim beni kandırma olduysa söyle dedi vallahi olmadım dedim. inandıramıyorum neyse bir kez daha yakınlaştık şuandadamı hiseetmiyosun dedi hayır dedım elimle yokladım yarısı içimde gibi ama kızlar ne hissediyorum biliyormusunuz kendimi kasıyorum ya bi doktaya kadar geliyor ama o noktaya takılıyor hissettiğim şey kendimi serbest bıraksam o takıldığı noktayıda aşıp içimde olacak ya bu nasıl bi his anlatamıyorum ki

Bir kez daha deneseydin cicim, sana inanmayan adamı inandırmak için 50 kez deneseydin hastanelik olana kadar hatta.
Allah'ım insan böyle bir dünyaya evlat getirmeye korkuyor..Böylesi bir arkadaş olur. Kendini böylesi bir ilişkinin içinde bulur.. Allah'ım sen koru. Amin..

ya adam bana bu haltı ilk kez yemediğini söylüyor yani erkek sonuçta ben ne yaptığımı biliyorum ve neden böyle diyosun bana diyor ama ben hissetmiyorum içimde olduğunu dediğim gibi orda bi sınır var sınıra takılıyor eger kendimi kasmasam orayı gecince içimde olacak

Bakire olup olmadığınızı ilişkiye girerek mi deniyorsunuz? Tüp kaçağını çakmakla kontrol etmek gibi.

Size inanmayan birisi ile birlikte olmayın, kendinizi yıpratmayın. Yarın bu adam hem sizinle birlikte olmuş olacak, hem de inanmadığı için bırakacak.

eger yarisi gbi aldiysan ve kanama olmadiysa esnek olabilir,,obur turlu hemen giriste zaten..

Çok sıkıntılı bir durum. Haber sitelerinde bile haber olmuş. Fakat sitede anlatılan fiyatlar doğru ise çok uygunmuş...

Çok uzun ama okuyun..
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…