kızlar bişeyler anlatacagim çok acil yardıma ihtiyacım var. nolur bi çözüm bulun bana ağlamaktan helak oldum bi erkek arkadaşım var bu ilişkimden öncde 4 yıldır biliyle birlikteydım bu yeni olan ilişkimdeki insan daha önce briyle birlikte olup olmadığımı sordu bende olmadığım için olmadım dedim dün gece yakınlaştık ama ben nasıl kasıyorum kendimi orası nasıl yanıyor popomu vajinamı nasıl kasıyorum anlarsınız az çok neyse bana dediki geç karşıma otur konuşucaz dedi hala bana doğruyu soylemeni bekliyorum dedi ne oldu dedim biz az önce beraber olduk dedi saçmalama ya dedim ben bişey hissetmedim beni kandırma olduysa söyle dedi vallahi olmadım dedim. inandıramıyorum neyse bir kez daha yakınlaştık şuandadamı hiseetmiyosun dedi hayır dedım elimle yokladım yarısı içimde gibi ama kızlar ne hissediyorum biliyormusunuz kendimi kasıyorum ya bi doktaya kadar geliyor ama o noktaya takılıyor hissettiğim şey kendimi serbest bıraksam o takıldığı noktayıda aşıp içimde olacak ya bu nasıl bi his anlatamıyorum ki