- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi acembuselik
Siz yanliş anladiniz arkadaş hem eşinin soyadini hem kizlik soyadini kullanmak istiyor.Yanı dediğiniz gibi benımde oyle olmuştu onun olması zaten yeterli; yanı sorun cıkacak bır durumu yok kı arkadasın haksızmıyım?
Yanı dediğiniz gibi benımde oyle olmuştu onun olması zaten yeterli; yanı sorun cıkacak bır durumu yok kı arkadasın haksızmıyım?
Hiçbir sorun çıkmaz. Ösym sınavlarında defalarca görev aldım. Medeni durum değişikliği sebebi soy adı değişen kişiler rahatlıkla sınava girdiler asla almamak gibi bir durum söz konusu olmadı.
Aile cüzdanı da götürebilirsiniz sorun çıkma ihtimaline karşı.
Ancak resim benzemiyorsa sorun çıkabilir. Diyelim ki kimliğinizden şüphelendiler, o zaman sınav sonunda bina sınav sorumlusu sizi bir odaya götürüp oradaki kameraya karşı kendinizi tanıtmayı ister.Sonra tutanak tutulur. Siz olup olmadığınız araştırılır. Tabi bunların hepsi sınav sonrası yapılıyor kimliğinden şüphelensen bile kimseyi sınavdan atılamaz.
Evet Lys için tekrar başvuru yapacaksın ÖSYM nin sitesinden fakat şuan sistemde kayıtlı olan soy isimin çıkar.Ösym telefon aç sor derim sonuçta artık sistem değişti başkasında sorun çıkmadıysa siz de Çıkabiliranladım teşekkür ederim zaten medeni durumum evli yazıyodu ygs başvurusunda şimdi lys başvurusu yaparken soyisim de ygs ye girmedi falan sorunu çıkar diye çok korkuyorum gerçi tc kimlik aynı olduğu için ordan ortaya çıkar diye de düşnüüyorum
Kızlık soyadı demiyelim şuna yaw, evlenmeden önceki soyadı diyelim. Bankalar bile annenizin kızlık soyadı demiyor artık.
Diğer konuda bilgim yok ama dilekçeyle falan oluyor sanırım.