- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
-
- Konu Sahibi acembuselik
kimliğinde ne yazıyorsa o esas alınır yani kimliğinizde yazmayan bilgiyi yazarsan sınava alınmazsın
Başvurunu yaparken o şekilde mi yazmıştın yani kızlık soyadın dahil mi ? ben farklı diye algılıyorum o nedenle söyledimben mi anlamadım canım sen mi beni yanlış anladın? zaten isim syisim yazılı geliyo optikte ben kimliğe kızlık soyadımı ekletsem sıkıntı olur mu onu soruyorum
İlinizdekı nufus mudurluğune gidip,kımlığınızın en alt kısmına öncekı soyadınızı yazaklar.arkadaşlar ben 7 ay oldu evleneli. nikahım düğünden 1 hafta önce olmuştu. o zaman heyecan telaş derken kızlık soyismimi kimliğe ekletmeyi unuttum normalde çok istiyodum. şimdi lys ye hazırlanıyorum ilk sınavda kimlikteki foto gözlüksüz olduğu için sıkıntı oldu bende bu hafta kimliğimi değiştircem gözlüklü fotoğraf ekleticem. bunu yaparken kızlık soyadımı da ekletebilir myim oluyosa nereye nasıl başvurmam gerekecek bir de lys de sıkıntı çıkar mı? yoksa geç mi kaldım
Başvurunu yaparken o şekilde mi yazmıştın yani kızlık soyadın dahil mi ? ben farklı diye algılıyorum o nedenle söyledim
İlinizdekı nufus mudurluğune gidip,kımlığınızın en alt kısmına öncekı soyadınızı yazaklar.
hayır etkılemez canımyani sınava girmemi etkilemez değil mi
hayır etkılemez canım
Ben sorun yasayanlari duymstm cnm kpss sinawinda. Resmi yerlerden net ogrenmeden bi islem yapma bence
Rica ederım canımşimdi gölüksz resim sıkıntı oldu ya bu sefer iki soyadı olursa almazlar sen değilsin falan derler diye korkmuştum da çok teşekkür ederim
İlinizdekı nufus mudurluğune gidip,kımlığınızın en alt kısmına öncekı soyadınızı yazaklar.
hadi ya nüfus müdürlüğüne sorsam bilirler sanırım
Arkadasın yazmıyormus demek kı onune ekletmek ıstıyorum dıye bırsey yazmamış, kızlık soyadım kımlıkte yok demek ıstıyor ...Benim anladığım şuanki soyadının önüne kendini soyadını ekletecek.
Sizin dediğiniz yerde kızlık soy isim zaten yazıyor.
Arkadasın yazmıyormus demek kı onune ekletmek ıstıyorum dıye bırsey yazmamış, kızlık soyadım kımlıkte yok demek ıstıyor ...
Yanı dediğiniz gibi benımde oyle olmuştu onun olması zaten yeterli; yanı sorun cıkacak bır durumu yok kı arkadasın haksızmıyım?Kızlık soyadımı kimliğe ekletmeyi çok istiyordum diyor ama.
Sizin dediğiniz kimliğe istek dışında yazılıyor zaten.