Kizligimin bozulduğunu nasil anlarim?

Ya eger bozulduysa napicam diktirmek de istemiyorum karsi tarafin anlama ihtimali de var ama kalici yaptırırım yaptirirsam et gibi duruyo icerde baya et yani kırmızı zar beyaz mi oluyor kirmizi mi
Bacim biz ne bilelim ne renk burda kim kendi zarini gorup rengine bakmis ki tovbe tovbee

21 yaşındasın küçük de değilsin ki.... defalarca yaparken böyle pişmanlık duyacağın hiç aklına gelmedi sanırım.
Bir işe kalkışıyorsunuz ya arkasında durun yada sahtekarliklara sığınmayın olur mu ?

Ya eger bozulduysa napicam diktirmek de istemiyorum karsi tarafin anlama ihtimali de var ama kalici yaptırırım yaptirirsam et gibi duruyo icerde baya et yani kırmızı zar beyaz mi oluyor kirmizi mi

Et gibi duruyor ne demek allah askina? Siz nasil insanlarla birlikte oluyorsunuz iliskiden once size vajinal muayene mi yapiyor? Ben evlendigimde ilk iliskimde kan falan gelmedi esimde hic bunun lafini dahi etmedi ki dinine boyle seylere dikkat eden bir aileyiz. İnsan once karsisindakine guvenmeli bunlarin lafini edecek birisi ile birlikte olmayin veya birseyler yasiyorsaniz sonradan pisman olup karsinizdaki insani kandirmaya calismayin

Canım senin bekaretin esnek demek ki kan gelmez.Benim kiz kardeşimin de esnekti kan gelmedi.Ama yaşin kaç bilmiyorum ben 35 yaşindayim bir abla olarak sana tavsiyem kendine dikkat et..Cinsel yolla bulaşan hastaliklar var.. HPV gibi ..ve bu o kadar sinsi ki kendini hiç belli etmiyor 10 sene 15 sene sonra anlamiyorsun Kansere kadar götürüyor..Dini ve ahlakı yönü insanlarin kendi tercihi ama beraber olduğunuz kişiler sizi içinden çıkılmaz durumlara sürükleyebilir..Gençliğinize yazık etme.

Ayrica dışardan yargilamak istemiyorum zor durumdasin çare ariyorsun..Ben kendimi senin yerine koyarak söylüyorum ki..Bu diktirme işini ilk önce vicdanim icin katiyyen yaptirmazdim..Ve itiraf ederdim.Seni seven ve sana aşik olan kişi seni her halinle kabul eder zaten emin ol buna..sen bekaretini diktiririp eşini kandirirsan emin ol bunun vebali daha ağır olur..Olduysa oldu artik yapacak hiçbirsey yok.Zaten eşinlede ilişkiye girsen kan gelmeyecek bu kesin.Ama surekli ilişkiye giren kadinla bir defa girip bir daha hiç yapmamış kadinin vajinasi esneklik yönünden bir değil. Bundan bile anlayabilir..O yüzden kendini artık bundan sonrası için erkeklerden evleneceğin kişiye sakla..En azindan daralsin..Madem üzülüyorsun olan olmuş artik bundan sonrası icin yapilabilecek en mantıklı şey bu.

Malesef herkes sizin kadar şanslı değil.. gayet severek evlenen ve eşi çok olgun çok mükemmel bi insan olan daha önce kesinlikle kimseyle birlikte olmamış arkadaşımın zarı esnek çıkınca eşi dr a götürmek istemiş doktorda esnek olduğunu teyit etmiş ancak arkadaşım bu hakarete dayanamayarak boşandı. Her erkek aynı olmuyor ve evlenmeden kafa yapısı az çok anlaşılır diyenlere katılmıyorum malesef çok bağnaz bir ülkeyiz ve eşiniz gibi beyler inanın çok az

Size katiliyorum evlenmeden anlasilmaz kimsenin kisiligi arkadasiniz iyi yapmis bosanmakla ilerde ufak bir bakistan laftan beni aldatiyorsun bile diyebilirdi yani cok uzuluyorum gercekten boyle olaylar karsisinda yazik gunah bosuna mi evlendiler

Ciddi mi bu konu? Ne zarı ne gelecek dışarı? Yok diktirmek falan. Anlayan anlatsın ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…