Kizligimin bozulduğunu nasil anlarim?

Merveeeee344334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
11
1
1
26
Hata yaptim evet ama cok seviyordum buralara gelecegini bilsem yapmazdım defalarca girdik ve kanamam hic bisekilde olmadi iicmde bi baskiyi hissediyodum ilerleyemiyodu ama insallah bozulmamistir kanamam hic olmadi ve sanki bozulmadi ben öyle düşünüyorum okadar pskolojim bozulduki kimseyle ilişki yasamak istemiyorum kimseyo hayatima alamiycagimi düşünüyorum yardimci olursaniz sevinirim ablalar arkadaslar

Esnek olabilir belki herkesin kanamıyor çünkü bir kadın doğum uzmanına gidin kızlık kontrolü olarak söylemeyin utanıyorsanız eğer kaşıntı vardı çok kaşıdım bişey oldu mu diye sorun yardımcı olurlar belki

Ya internetten kiyasliyorum ama kafayi yiycem ya anlayamiyorum bozulup bozulmadigini kendimi kötü hissediyorum hicbiseye vermez oldum kendimi

Devir olmuş 2020 halen böyle olacağını bilseydim olmazdı diyorsun yani ne desem ki sana şimdi git doktora göster derdini anlat sana en iyi yardımı o verecektir. Bir de hamilelik de olabilir benden söylemesi.
Korkmuş zaten sen de daha çok korkutma

Doktorlar böyle yalanlara gülüp birde arkasından dalga geçiyorlar, bilginiz olsun
En güzeli doğru söyleyip kontrol ettirmesi

Ya internetten kiyasliyorum ama kafayi yiycem ya anlayamiyorum bozulup bozulmadigini kendimi kötü hissediyorum hicbiseye vermez oldum kendimi
6-7 çeşit tipi var zarın benim misal bir hafta her ilişkide kanamıştı ama esnek olanların doğumda falan anca gidiyor diye biliyorum

Hamilelik ne alaka ya ayrildik zaten oncesinde yaşanmış seyler
Sonuçta girmiş içeri kizlik zarı esnek olupta hamile kalan insanlar var olmaz oluyor. Bu konu da sana demem o ki git doktora kafan rahat olsun. Yaşanmış bitmiş bundan sonra ki adımlarını atarken pişmanlık yasamamaya özen göster.

Ya eger bozulduysa napicam diktirmek de istemiyorum karsi tarafin anlama ihtimali de var ama kalici yaptırırım yaptirirsam et gibi duruyo icerde baya et yani kırmızı zar beyaz mi oluyor kirmizi mi

Ben 3 yıllık evlıyım illa ilişkide kan gelmıyo bozulmuş olsa bıle kan gelmeyebilir mesela benden kan gelmedi bunu ancak muayene olarak anlarsınız umarım bir daha böyle bir günaha girmezsiniz

Doktora git kontrol ettir kendini bu psikoloji ile yaşanmaz

Ya eger bozulduysa napicam diktirmek de istemiyorum karsi tarafin anlama ihtimali de var ama kalici yaptırırım yaptirirsam et gibi duruyo icerde baya et yani kırmızı zar beyaz mi oluyor kirmizi mi
Onun hakkında bilgim yok evlendikten sonra bakmıştım ben ama fark görememiştim doktorlar anlıyor onu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…