- 27 Nisan 2021
- 232
- 295
- 53
- Konu Sahibi Birhayalinpesinde
-
Ya ben ilk evlendiğimde eşiniz gibiydim.
Sonra değiştim simdi ben ondan sonra uyuyorum
HahaaaYa ben ilk evlendiğimde eşiniz gibiydim.
Sonra değiştim simdi ben ondan sonra uyuyorum
Ben duymadim hic.Beni uyut derken ? Yakinda wc'ye gitmeyi useniyorum altimi bezle derse ? Yemek yiyebiliyor mu sizin yardiminiz olmadan ? Kendisi yemek icin caba sarf etttiginde uzerine dokuyor mu ?Eşim bensiz asla uyumuyo o işe gittiği için 11 30 12 gibi uyutmak istiyor ben istemiyorum uykum yok sen git uyu diyorum yok sensiz yatağa gitmem diyo beni de götüruyor bazen kızıyorum git uyu diye gidiyor 15 dk sonra nolursun gel ben sensiz uyuamıyorum gidiyoruz yatağa uykum yok hani elime telefonu alıyorum benimle ilgilen beni uyut diyorbebek gibi yanı bende ilerde çocuğumuz olunca ben bir çocuk değilde 2 çocuk mu uyutcam diyorum evet diyor çok merak ediyorum eşi böyle olanlar varmı
Şaka değil ben sen uyu diyorum yok ben sensiz yatağa gitmem diyorBen duymadim hic.Beni uyut derken ? Yakinda wc'ye gitmeyi useniyorum altimi bezle derse ? Yemek yiyebiliyor mu sizin yardiminiz olmadan ? Kendisi yemek icin caba sarf etttiginde uzerine dokuyor mu ?
Bence saka yapiyorsunuz,saka olmali,sakadir.Hani birlikte olalim yanima gel baska bir sey,benim uykum geldi o Tv'yi kapat yanima gel beni uyutmaya calis baska bir sey.Belki de ben oturmak istiyorum,zorla mi :)
Hemde ne pıtırcıksevgi pıtırcığı bi eşiniz var bence dert etmeyin
Ben sana senle uyumaya çok alıştım diyo bi iki hafta annemlere gitmiştim çok huzursuz oldugunu söyledi tek başına yatınca şimdi soruyorum ben biyere gidersem naparsin e göndermemki diyo yada ben gelirimvar öyle insanlar fazla bağlı oluyorlar sanırım ondan :)
Hayır asla dert değil sadece merak eşi böyle olan hanımlar varmı RABBİM insanlara ne büyük dertler veriyo benimki ufak bir merak sadece ben eşimle geçirdiğim her andan zevk alıp şükür ediyorum Rabbim önce tüm evli çiftlerin sonra bizim ağzımızın tadını arttırsın bacı dertlendigimden yazmadım merak ettiğimdenBu dert mi diyenlere sinir olurum ama okurken aklımdan geçirmeden de edemedim bu dert mi gerçekten? (Dalga geçme maksatlı değil de ciddi ciddi soruyorum bunu dert ediyor musunuz gercekten :)
Bir derdim var bölümünde sandım konuyu, kusura bakma o yuzden sordum o soruyu. Bekar olduğum için konu hakkında yorumum yok ama eşim böyle olsun isterim sanırımHayır asla dert değil sadece merak eşi böyle olan hanımlar varmı RABBİM insanlara ne büyük dertler veriyo benimki ufak bir merak sadece ben eşimle geçirdiğim her andan zevk alıp şükür ediyorum Rabbim önce tüm evli çiftlerin sonra bizim ağzımızın tadını arttırsın bacı dertlendigimden yazmadım merak ettiğimdençünkü benim doğdugum evde annem babam kim uykusu gelirse gider uyurdu cevremde de öyleydi eşim böyle beni uyut deyince komiğime gidiyor yanı hele bir kere yok dedim gelmem gitti yarim saat sonra battaniye yi kafasına gecirmis oturma odasına geldi nolursun gel o kadar komiğime gitmişti ki anlatamam eşim günlük hayatta sert mizacli olgun bir adamdır ama uyku vakti gelince böyle olması çok garip ve komik bence
Amin olsun canım önemli değil Rabbim helal süt emmis iyi insanlar çıkarsın karşına ozaman sadece evlilikte değil her alanda ben bakarken çok dua ederdim çok şükür rabbim karşılığını verdi ozaman dua edeyim esin her gece sensiz hiç uyumasınBir derdim var bölümünde sandım konuyu, kusura bakma o yuzden sordum o soruyu. Bekar olduğum için konu hakkında yorumum yok ama eşim böyle olsun isterim sanırımmutluluğunuz daim olsun o zaman :)
Yaa çok teşekkür ederimAmin olsun canım önemli değil Rabbim helal süt emmis iyi insanlar çıkarsın karşına ozaman sadece evlilikte değil her alanda ben bakarken çok dua ederdim çok şükür rabbim karşılığını verdi ozaman dua edeyim esin her gece sensiz hiç uyumasın
Bu yaşıma a kadar o kadar çok şansizlik yaşadım ki eşimde öyle birbirimizin en büyük şansı olarak görürüz birbirimiziAyyy ne guzel ennnn poncik koca sizinkicok coook sanslisiniz boyle bir adamla evli oldugunuz icin, tabi bu sizden kaynaklaniyordur muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?