kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fikir verinnnnnnnnnnnn

confidence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
58
0
86
46
İzmir
kızlar hani süslü yatak örtüleri oluyor böyle frfırlı tüllü satenli vs. gelin olunca ilk o serilimiş çeyiz gidince de bebek oluncada siz aldınızmı onlardan yada almak gereklimi? bugün ilk eşyamı alim dedim yatak örtüsü beğendim.ama bana aslında sokağa atılan para gibi geliyo çünkü bu örtü herzaman kullanılmazki normalde nevresim takımı uyku seti severim ben böyle çiçekli cicili bicili.ama satıcı kadın dedi ilk yeni mobilyalarını döşeyince üstüne uyku seti yada nevresim takımı koyarsan sırıtır dedi.evine ilk gelecekler evini gezecek gelin evi olduğu anlaşılması lazım hemde nişanlının ailesi yatak örtüsü varmıydı yokmuysu mevzusu yapmazlar dedi.nişanlım yada benim tarafımda böyle düşünecek kimse yok dedim oda bana olsun alınca en azından acaba lmicak kafanda dedi.sonra düşündüm evet ben gelin olcam gelin mevlüdüm olcak bebek mevlüdüm olcak bunlarda kullanırım dedim ama ne kadar doğru düşündüm bilmiyom yardım edin kızlarrrrbilmiyorumkismile

Bir tane bu model yatak örtüsü lazım...

Gündelik hayatta kullanmasan bile( kullanılır, neden kullanılmasın) tabii ki yeni evlendiğinde arkadaşların tanıdıkların evine geldiğinde evini mobilyalarını görmek gezmek isteyecekler, uyku setiyle mi göstereceksin yatak odanı?
Tabiii ki 1 adet kaliteli_ağır yatak örtüsü lazım..

ben aldım hemde hergün kullanmak için şık oluyor....banane çeyizden ben süs için aldım..odam süslü güsel oluyorzemuszemus

Bence o kadar para vermek gereksiz, tabi bu benim fikrim.
Çünkü ablamdan be arkadaşlarımdan biliyorum, bi kaç keç serip kaldırdılar, ne yıkanabiliyor ne bişeye yarıyor.
Ben gelinlik gibi bir yatak örtüsü yerine şık ve kullanışlı bir yatak örtüsü tercih ederim, üstelik o kadar para çöpe gitmemiş olur.

valla ben kullanmıyorum öylece kaldırdım duruyor. nevresim ve pikelerimi kullanıyorum ben. çeyizde güzel görünüyor ama çok fazla para vermeye değmez uygun bişey alsan yeterli. bende uygunundan almıştım iyiki öyle yapmışım sandıkta duruyor şimdi.

Bence de sırf eşe dosta ev gezdircem diye alınacak birşey değil. Hem çok para hem çok mekan. Kendim için almadığım hiçbir şeyi misafir için de almam. Uyku setleri de fıstık gibi, nesi var, onunla görüversinler. Ya da pikemsi yatak örtüleri var, patchwork (kırkyama) tarzında. Onlardan olabilir.

kullanışlı kaliteli ve yıkanabilen örtüler almak lazım.gerisi süs için..şöyle hafif ince bi kerede serilebilecek şeyler alın..diğerleri vakit kaybı ama pike kapitone yatak örtüsü çeyiz de mutlak olmalı..

tatlım bence de almalısın. çok abartı bişey alma sende daha sadeleri de var ama gerekli bence özel günlerde

bence bir tane olmalı özel günlerde kullanırsın... hatta odan güzel görünmesini istersen hep de kullanabilirsin... ben uzunca süre kullanmıştım... narin yıkamada yıkanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…