- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım en son 31 kasımda olsum oda tarlusal adet sokturuxuyle pcos var bndeİlk fotoğrafta sanki hayalet çizgi görüyorum, adetiniz gecikti mi?
T harfının baslangıcında cok ınce bır acık pembe cızgı varEvet tahmini 5 6 haftalik hamilesindir benim oyle olmustu erken olunca az silik cikio
Fotoda gozukmuyorT harfının baslangıcında cok ınce bır acık pembe cızgı var
Evet bnde cok yenı dıye tahmın edıyorum canımAyni durumu yasayip 2 yasinda oglusum var hayirlisi olsun insallah ama cok yeni daha
Kan testi yaparsan cikar rahatlikla amaEvet bnde cok yenı dıye tahmın edıyorum canım
Korkuyorm canım kan testı degılde yarın tekrar ıdrar testı yapmak ıstıyorumKan testi yaparsan cikar rahatlikla ama
Fortune galıba canım oyle bısıdıBebetime mi?
Himm tekrarla diger gunler bakim koyulasiyormuFortune galıba canım oyle bısıdı
Boylemıydı canım t harfının baslangıcında cok cok ınce bır acık pembe cızgı varEvet tahmini 5 6 haftalik hamilesindir benim oyle olmustu erken olunca az silik cikio
Bence korkma canm gem kan testi daha saglam hergun bir test yapmayi beklemektenseKorkuyorm canım kan testı degılde yarın tekrar ıdrar testı yapmak ıstıyorum
Haklısın canım ama ıste umutlarım bosa cıkar dıye korkuyorumBence korkma canm gem kan testi daha saglam hergun bir test yapmayi beklemektense
Sendede cok u sılıktı canımBence korkma canm gem kan testi daha saglam hergun bir test yapmayi beklemektense