kızlarrrrrrrr değerim 62 çıktı sizce nasıl?

sinem8484

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.032
27
kızlar transferin bugun 11. günü kan tahliliyaptırdım sonucum 62 düşükmü biraz doktorumu aradım iyi dedi ama pazartesi bidaha yaptırısın dedi inşallah düşmez sonuç

5 in üzerinde olan her sonuç gebeliği müjdeliyor diye biliyorum inşallah daha da artar.3 gün sonra 2 -3 katını bulmuş olması lazım.İnşallah öyle olur güzelim

benim bu konu hakkında hıcbır fıkrım yok ama inan aynı durumda olmak icin cok sey verirdim
benim degerim 1 bile cıkmamıstı
hadı hayırlısı insallah hersey cok guzel olur

çok teşekkür ederim kızlar inşallah bi sorun çıkmaz sorunsuz geçiririz bu dönemi rabbim herkezin yüzünü güldürsün tüm kalbimle diliyorum bunu

canim seni can-i gonulden tebrik ederim 11. gun degeri olarak tek gebelik oldugunu gosterir...

tebrikler canım değerin iyi bence. sakın takma kafana düşecek diye emin ol yükselecek allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin canımm sevgiler....

tebrikler canım allah kucağına aldığın günleride göstersin....

canım arkadaşlarım iyiki varsınız bi yandan seviniyorum biyandanda inşallah düşmez diye dua ediyorum rabbim isteyen herkeze versin inşallah kimseyi evlatsız bırakmasın 5 yıldır bugnu bekliyyoduk inşallah devamıda gelir:CüvCüv:

Yeslovecım sevgili hemşerim inşallah duaların kabul olur ve bende bebeğime kavuşurum.Her şey için teşekkürler.

tebrikler allah sağlıkla kucağına almak nasipeder inşallah önemli olan değerinin kaç olduğu değil 5 in üstü gebelik demek önemli olan iki gün sonra bu değerin iki katına çıkması bu hem gebeliğin devam ettiğini gösteriyo hemde dış gebelik olmadığını tekrar hayırlı olsun

kızlar transferin bugun 11. günü kan tahliliyaptırdım sonucum 62 düşükmü biraz doktorumu aradım iyi dedi ama pazartesi bidaha yaptırısın dedi inşallah düşmez sonuç

bence değerin gayet iyi.benim 13cü gün değerim 68di.kafana takma sonucun pozitif.allah tamamına erdirsin canım a.s.

sinemcim tebrikler bencede hamilesin..tek gebelik gibi geç tutunmuşta olabilir umarım pazartesi katlanarak artacak değerin ve sen çok çok sevineceksin inşşşş....
toprak çığım seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...bu heyecanla evmi taşıdın sen..yorulmamaya çalışmışsındır inşşş canım ...

cnm tebrikkkllerrrrr uzun zamandır seni takip ediyorum dondurulmuşlarla hamiş kaldın inşallah sağlıkla kucağına alırsınn :teytey: inşallah senin yaşadığın bu duyguyu ben tekrar yaşarımm.....sositososito bu arda cezamdan dolayı sana cevap veremiyodum bitti çok şükür ...

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ediyorum hpinize hala inanamıyorum çünkü bu sefer çok stres yaptım kendime hep olmucak gibi inandırmıştım kendimi ama rabbimin mucizesi işte inşallah bi sorun çıkmazda kucağıma almayıda nasip eder allahım allahım herkeze nasip etsin bu duyguyu

sinem tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin canım toprak28 senin hayırlı güzel haberlerini de bekliyoruz inşallah olumlu sonuç alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…