kızlarrrrrrrr değerim 62 çıktı sizce nasıl?

sinemcim değerin düşük değil.pazartesi test yaptırdığında test sonucunun yaklaşık olarak ikiye katlaması gerekiyor.katlarsa herşeyyy yolunda demektir.ve bence de öyle olacak zaten, içini ferah tut.hayırlı olsun canımmm :nazar:

kızlar çok teşekkür ediyorum güzel dileklriniz için inşallah yarın bi sorun çıkmazda bebbişim annesine sımsıkı tutunur yarın büyük gün inşallah 2'ye katlanır sonuç

off kızlar çok endişeliyim ya inşallah iyi sonuç alırız yarın düşmez değerimiz çok korkuyorum

kızlar merhaba az önce eczanede satılan testlerden alıp yaptım ama nerdeyse 2. çizgi hiç gözükmüyo çok silik acaba değerimmi düştü off yaa belli olması gerekmiyomuydu

sinem selam canım testi tekrarladınmı nasıl sonuç..?.. inşallah güzelce katlanmıştır canım...hadi güzel haberlerini bekliyoruz..

Sinemcim hayirlisi olsun canim, moralini bozma yinede bir umut var dua et, insaAllah hamilesindir arkadasim

kızlar ya şimdi benim hamileliğim devam ediyomu etmiyomu nasıl bişey bu ilk kez duyuyorum ve yaşıyorum böyle bişeyi devam etse diyorum sonuç yüksek çıkardı ama devam etmi,yosa düşmezmiydi sonuç

kızlar bana bakıcak kimse yokmu burda yaaaa çok morelim bozuk lütfen bi sorun var ama nee

canım ya cidden merak içinde bekliyorum değerin nasıl umarım herşey yolundadır .. iyi haberlerini bekliyorum

sinem hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bugün bu arada eczanede ki testlerde sonuç 300 lerde bile olsa 2. çizgi silik çıkıyor senin bugün değerin en fazla 150 lerde falandır takılma yanı hatta 62 lerde kalsa hiç çizgi çıkmazdı bile sevinmelisin arttı bence değerlerin

kızlar merhaba çok kötü morelim bozuk olmadı yaa yükselmedi değerim sadece 65.2 oldu 62di önceki yıkıldım resmen çok kötüyüm anlatamm doktoru aradım olabiliyo dedi böyle şeyler belki sonradan bitanesi döllemeye çalışıyodur dedi tahlil sonuçlarınla oynanmış olabilir dedi çarşamba tekrarla dedi testi ama benim hiç mi hiç umudum kalmadı off yaa bukadar yaklaşmışken bebişime allahım neden

kızlar merhaba çok kötü morelim bozuk olmadı yaa yükselmedi değerim sadece 65.2 oldu 62di önceki yıkıldım resmen çok kötüyüm anlatamm doktoru aradım olabiliyo dedi böyle şeyler belki sonradan bitanesi döllemeye çalışıyodur dedi tahlil sonuçlarınla oynanmış olabilir dedi çarşamba tekrarla dedi testi ama benim hiç mi hiç umudum kalmadı off yaa bukadar yaklaşmışken bebişime allahım neden

canım seni çok iyi anlıyorum kıyamam sana ama bu kadar üzülme bence. henüz tam kesin bişey belli değil hala umudun var bence. hemen bırakma kendini moralini bozma en azından yükselme olmuş düşüş yaşamamışsın bir de çarşamba gününü bekle canım kendine dikkat et.a.s.

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ama benim hiç umudum kalmadı bi gebelik varsa zaten şimdi yükselirdi böyle saçma bi sonuç çok şaşırttı beni ne bu şimdi hamilemiyim değilmiyim

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ama benim hiç umudum kalmadı bi gebelik varsa zaten şimdi yükselirdi böyle saçma bi sonuç çok şaşırttı beni ne bu şimdi hamilemiyim değilmiyim

haklısın sonuna kadar haklısın sen canım böyle bi ikileme düşmekte haklısın beklemek şimdi daha da zordur ama sen yine de çok stres yapma bazen olabiliyor böyle unutma canım bekle ve gör allah hakkımızda hayırlı olanını versin :Saruboceq:
senin için ben de dua edeceğim canım sen de dua et ve güzel şeyler düşünmeye çalış...

canım cok uzuldum ama yınede carsambayı bekle derım allahın ıznı olduktan sonra hersey olur umudunu yıtırme

:çok üzgünüm:Canım benim Allah tan hayırlsını iste seni takip ediyorum haklısın üzülmekte ama inşallah değerin yükselir iki tahlilinide aynı hastanedemi yaptırdın.. bende ilk tüp bebk denememde hamile kalmıştım 11.gün 146 çıktı ve ikiz gebelikti daha sonrasımı işite orasını sorma senden daha kötüsünü yaşadım odalarını hazırlamışken kaybettim 5.5 bitirince olmadı işe oğlum kızım dayanamadı olmadı olmadı elden birşey gelmiyor demek istedğim Allah ebterinden saklasın a.s.

X