Canım antibiyotik testi pozitifleştirmez sanmam ama antibiyotiği nezaman kullandın? hayırlısı olsunYa ben şoktayımmm hemen çizgi belirdi ama bu ay antibiyotik içtim idrar yolu iltihabından dolayı korkuyorum bşy olmşmudur.. Tek ilişki oldu umursamadım nasıl olsa olmaz diye antibiyotik testi pozitifleştirir mi iki hafta oldu bitireli antibiyotiği cvp lütfennn
Bu ay içinde bir hafta içtim sabah akşam acildim.. İki ay kadar önce de bi kimyasal gebelik geçirdimCanım antibiyotik testi pozitifleştirmez sanmam ama antibiyotiği nezaman kullandın? hayırlısı olsun
2 gün arayla kan testi yaptır bakalım nasıl olcak artışı. Sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim hepimizeBu ay içinde bir hafta içtim sabah akşam acildim.. İki ay kadar önce de bi kimyasal gebelik geçirdim
AMİNNNN İNŞLLHHH çok istiyorum bu bebeği Rabbim nasip etsin inşaallahh2 gün arayla kan testi yaptır bakalım nasıl olcak artışı. Sağlıklı hamilelikler nasip etsin rabbim hepimize
Ya ben şoktayımmm hemen çizgi belirdi ama bu ay antibiyotik içtim idrar yolu iltihabından dolayı korkuyorum bşy olmşmudur.. Tek ilişki oldu umursamadım nasıl olsa olmaz diye antibiyotik testi pozitifleştirir mi iki hafta oldu bitireli antibiyotiği cvp lütfennn
Kanda baktırdım sonuç 221.9 hamdolsunantibiyotikle alakası yoktur canım, pozitif hamilesindir
Tşk ederim :)Hayırlı olsun
AMİNNNN cümlemizin inşHayirli olsun Allah tamamina erdirsin