kızlarrrrrr elımde cok sayıda kıtap var...... kıtaplıga sıgmıyorlar artıkkkkkkkkkk

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
46
Hepsıde yep yenı cok temız kullanılmıs ısteyen varmı

lıstesını yakında yazıp koyacagım........ Sımdıden msj larınızı beklıyorumm

lıstenın az kısmı asagıdadır... kızlarrr

Son düzenleme:
hayattaki en büyük hayalim kendime ait bir kitaplık oluşturmak..
benimde çokça kitabım var ve asla kıyamıyorum dokundurtmuyoum bile başkasına..
listeyi sabırsızlıkla bekliyorm..

ama benım sevdıgım

1-demet altınyeleklıoglu (yazarı) - cariyenin kızı mihribah
2- " " " moskof cariye hürrem
3- stıeg larsson " atesle oynayan kız
4- " " ejderha dovmelı kız
5- " " arı kovanına comak sokan kız

bunların yanına ıkıtanede cerezlık kırap verecegım hedıyeeee

bunlar hepsı orjınal bandrollu temızdır......... tanesını 25 tl ye almıstım ben hepsını 50 tl ye verıyorum..... haberınız olsun

milenyum serisini almak istiyorum canım diğer kitaplar var çnkü bende

kıtaplar cok temız gercekten orjınal ..... verırırm olur canım adres vs veırsen sevınırım kargoya verebılırım

bunlar en son bıtenler elımde bır bavul dolusu kıtap var dun temızledım kıtaplıgı tek tek yazamadım..... eskıcı kıtapcı vs olursa gelıp alabılırrr

kitaplarım az önce elime ulaştı :) yeniden bi farkı yok okunmamış gibiler

havale işlemi sırasında bana yardımcı olan yepyeni kitaplarını yok fiyata bana satan mlk2004 e çok teşekkür ediyorum

yeni kitapların listesini bekliyorum :)

ay... canım benım tesekurler....... lısteyı en ıyısı ozelınıze atayım.... barı

bu ikisini kaça verirsin hayatım?

1-demet altınyeleklıoglu (yazarı) - cariyenin kızı mihribah
2- " " " moskof cariye hürrem

Arkadaşım benim kitap merakım var, hem de çocuklarıma miras bırakmak istiyorum kitaplarımı. Bana gönderirsen ben isterim. Ama genellikle dünya klasikleri ve bazı yazarların kitapları bulunsun isterim elimde. Ama benim değiş tokuş yapacak yani karşılığında verecek kitabım yok. bana özelden mesaj atarsan sevinirim. Kitaplarına talibim kısaca.

Arkadaslar merhaba,ben 6 aydir "ruzgar gibi gecti" isimli kitabin nermin turkmen cevirisini ariyorum,ucret karsiligi olabilir,baska bir kitapla takas olabilir.yardimci olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…