Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlar bayanlar kımse kalmamıs yaa.neyse ben suan 86.7 kıloyum 4.gune basladım dıyet ayet gusel baslangıctan 2 kılo eksık durumdayımm daha ne olsuunn:):))
Aynen canm ben burdayim ama :)) biz birbirimize arkadas olalm cok guzl 4 gnde 2 kilo harika
i:):)bugun aslinda aadece camasirla ciktim 86.0geldi.giyinip cikftim 200gr eklendi herhalde 88.7ile basladigim diyete 86ile tam gaz dewam ediyorumn.aslinda giden odem biliyorum ama bu bile olsa mutluyum moral doluyum:):):)
Aynen canm ben burdayim ama :)) biz birbirimize arkadas olalm cok guzl 4 gnde 2 kilo harika :)
Ay ikimiz kalmisiz haa neyse bende burdaymm bak seni bekliyorum haaa gunun biter bitmez diyettesinn:):)
bende varım arkadaşlar yarın kararlıyım bu bağımlılıktan kurtulmaya yoksa en sonunda hasta olcam bu yaşta
Ay ikimiz kalmisiz haa neyse bende burdaymm bak seni bekliyorum haaa gunun biter bitmez diyettesinn:):)
Hosgeldn canm boy kilo oranin nedr yasin kac mrk ettm :)
hoşbulduk kardeş boy 162 , kiloda 72 bende belinde simitle gezenlerdenim suya düşsem batmam öyle yani
Arkadaşlar ben de geldim yaşım 19 kilom 90 yaza kadar zayiflamak istiyorum Allah'in izniyle , sizin yazdiklarinizi okumak moralimi yerine getiriyo ve basaracagima inaniyorum :) İnşallah herkes istediği kiloya bir an önce düşer :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canm ben burdayim ama :)) biz birbirimize arkadas olalm cok guzl 4 gnde 2 kilo harika
i:):)bugun aslinda aadece camasirla ciktim 86.0geldi.giyinip cikftim 200gr eklendi herhalde 88.7ile basladigim diyete 86ile tam gaz dewam ediyorumn.aslinda giden odem biliyorum ama bu bile olsa mutluyum moral doluyum:):):)
Canim nerdsn nasil dieytnn
Canim nerdsn nasil dieytnn
buralardayım canmm ıs yogunlugundan bakamadım.dıyet gusel gıdııyor 85.6falan gelıyom ıkı gundur aynıyım ama degısıklık olmadı.aclıga alıstım artık dusunmuyuorum aclıgımı:)
Hosgeldnn canmm insallah vercez yaza kadr Bende 19 mda 90.dim 20 yim simdi 98 olmustm smdi 93 tum 1 hafta once adetimmin btmini bekliyorm tartilmak icin :)
buralardayım canmm ıs yogunlugundan bakamadım.dıyet gusel gıdııyor 85.6falan gelıyom ıkı gundur aynıyım ama degısıklık olmadı.aclıga alıstım artık dusunmuyuorum aclıgımı:)
Cok iyi can valla bende bir gorsem 80 leri sevncten cildircam :)
Hosbuldum canım :) Evet adetliyken tartilmamak gerek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar herkesee :) Ben yeni üye oldm kızlar sırf su topicklerde sizleri görüp gaza gelmk için ve işe de yarıyoo :) Öncelikle çok bilgili değilim ama önümdeki örneklern yola cıkarak ayda 5 kilodan fazla (100 ün üstünde değilsnz) verilirse hopp geri geliyo kilolar hem de adam toplayıp geliyolar Bnm halam hamile kalabilmk için 3 ayda 34 kilo vermş gençken doğumda geri almıs sonra yine bi 30 a yakın vermş ve suan 130 kilo. Metabolizma altüst olmuş durumda benden demesi :) Bende 19 yasındayım ve 109 kiloyum 2 kilo verdm.boyum da 168.Ama cok azimliyim bazal metabolizmam da 2100 lerde cok sükür.Bu fazlalıklardn kurtulmak ve öür boyu da korumak istiyorummm herkese başarılarr