Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bursci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
65
27
8
34
Kızlar merhaba benim adetime 3 gün var idrar testi yaptım çıkmadı sizce normal mi yoksa olsa azda olsa cikarmi

Kızlar merhaba benim adetime 3 gün var idrar testi yaptım çıkmadı sizce normal mi yoksa olsa azda olsa cikarmi
Yumurtlama takibi yaparak bulduysanız adet gününüzü olsa çıkardı. Yumurtlama takibi yapmıyorsanız o zaman geç yumurtlamış olabilirsiniz belki ondan çıkmamıştır

Ben üç gün kala çok çok silik bir çizgi görmüştüm yani eğip büküp baktığımda görebildiğim bir çizgiydi. Ama en net çizgiyi 1 gun gecikince görebildim. Bekleyin bakalım gecikirse tekrarlayın testi

Bnmde öyle bir gün ara var aramzda Doktora gittiniz mi bn daha gitmedm

Adet oncesi benimde silikti ama adet gecmeden idrar testi dogru sayilmaz cunku herkeste dollenme vakti ayni degldir

Bnmde öyle bir gün ara var aramzda Doktora gittiniz mi bn daha gitmedm
Yok gitmedim umarım olur ikimizinde
Pazartesi gidicem bn inşallah

Maalesef adetime bir gün kala denedim yine çıkmadı kızlar negatif çok üzgünüm çünki hiç adet bekirtimde yok hefeslenmkstim

Hcg tahlili yaptırdımz mı iki gün arayla kaç çıktı sizin acaba

Kizlar bende gittim bugun keseyi goremedi doktor deger 3000 e gelmeli dedi geçen hafta cumartesi 47di degerim bugun 2233 cikti reglimden 7gün gecti 5+1im ne zaman kese gordunuz

Kizlar bende gittim bugun keseyi goremedi doktor deger 3000 e gelmeli dedi geçen hafta cumartesi 47di degerim bugun 2233 cikti reglimden 7gün gecti 5+1im ne zaman kese gordunuz
Bnm 7 gün geçtiğinde 3300 dü dokuz güngeçince 5283 tam iki kat artması kese gördü doktor ama çok küçük dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…