Yumurtlama takibi yaparak bulduysanız adet gününüzü olsa çıkardı. Yumurtlama takibi yapmıyorsanız o zaman geç yumurtlamış olabilirsiniz belki ondan çıkmamıştırKızlar merhaba benim adetime 3 gün var idrar testi yaptım çıkmadı sizce normal mi yoksa olsa azda olsa cikarmi
adetinizin gecikmesini bekleyin test içinKızlar merhaba benim adetime 3 gün var idrar testi yaptım çıkmadı sizce normal mi yoksa olsa azda olsa cikarmi
Kızlar merhaba benim adetime 3 gün var idrar testi yaptım çıkmadı sizce normal mi yoksa olsa azda olsa cikarmi
Bnmde öyle bir gün ara var aramzdaBen üç gün kala çok çok silik bir çizgi görmüştüm yani eğip büküp baktığımda görebildiğim bir çizgiydi. Ama en net çizgiyi 1 gun gecikince görebildim. Bekleyin bakalım gecikirse tekrarlayın testi
Doktora görünemedim daha ama kan testi yaptırdımBnmde öyle bir gün ara var aramzdaDoktora gittiniz mi bn daha gitmedm
Yok gitmedim umarım olur ikimizindeBnmde öyle bir gün ara var aramzdaDoktora gittiniz mi bn daha gitmedm
Bnmde öyle bir gün ara var aramzdaBen üç gün kala çok çok silik bir çizgi görmüştüm yani eğip büküp baktığımda görebildiğim bir çizgiydi. Ama en net çizgiyi 1 gun gecikince görebildim. Bekleyin bakalım gecikirse tekrarlayın testi
Pazartesi gidicem bn inşallahYok gitmedim umarım olur ikimizinde
Ne yaptınız cnm gittiniz mi Dr aBnmde öyle bir gün ara var aramzdaDoktora gittiniz mi bn daha gitmedm
Pazartesi gidicem bn inşallah
gittim evet ama cumartesi akşam beşte değerim 3300 dü bugün sabah onda 5283 çıktı düşük gibi yani doktor cuma gene gel dediNe yaptınız cnm gittiniz mi Dr a
Hcg tahlili yaptırdımz mı iki gün arayla kaç çıktı sizin acabaBen üç gün kala çok çok silik bir çizgi görmüştüm yani eğip büküp baktığımda görebildiğim bir çizgiydi. Ama en net çizgiyi 1 gun gecikince görebildim. Bekleyin bakalım gecikirse tekrarlayın testi
Evet ilk 157 çıktı. 3 gün sonra 636 çıktıHcg tahlili yaptırdımz mı iki gün arayla kaç çıktı sizin acaba
İnşallah sıkıntı yoktur yaaaaagittim evet ama cumartesi akşam beşte değerim 3300 dü bugün sabah onda 5283 çıktı düşük gibi yani doktor cuma gene gel dedi
Bnm 7 gün geçtiğinde 3300 dü dokuz güngeçince 5283 tam iki kat artması kese gördü doktor ama çok küçük dediKizlar bende gittim bugun keseyi goremedi doktor deger 3000 e gelmeli dedi geçen hafta cumartesi 47di degerim bugun 2233 cikti reglimden 7gün gecti 5+1im ne zaman kese gordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?