Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar,
özellikle silikon taktıranlar,görüşlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
4 şubatta ameliyat günüm alındı,benim göğüs şeklime damla olmuyormuş,
75 B hacminde olacak ve yuvarlak formlu:)
Hayırlı olsun :) geri sayım başladı yani senin için, umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırsın..
Tşk ederim canım heycanlıyım valla
Sen oldun mu?
75 B iyi mi hacim olarak
4 şubatta ameliyat günüm alındı,benim göğüs şeklime damla olmuyormuş,
75 B hacminde olacak ve yuvarlak formlu:)
hayırlı olsun canım kararın :) benimde 45.günüm bugün :)
Kızlarrr çok tşk ederim
Ağrı sızı oluyor mu ilk ameliyattan çıktığınızda
Birde diren varmıydı
Araba ne zaman kullanılıyor
İkincîsîni neden oluyorsun canım?
Nw tarz bi sorun çıktı
Markası neydi
325 cc high profil mentor takıldı canım bana.. ağrı elbette oluyor ama3.gününden snra kendine geliyorsun .. kas altı daha çok ağrılı geçiyor senin meme dokun var mı bilmiyorum kas altı mı olacaksın ?
bir süre kollarını hareket ettiremiyorsun yani bence 3 haftadan önce araba süremezsin zorlanırsın..
hayırlı olsun canım... sayılı günler çabuk gelir ben iki hafta önce oldum 350 cc yuvarlak :) umarım sende dilediğin görüntüye sorunsuz problemsiz kavuşursun Allah yardımcın olsun
benim meme dokum var 75 A ,biraz yumuşak dokum göğsüm yanii,çocuktan sonra çok hafifte olsa sarkma oldu sol daki göğsümde
ama ben daha diri ve iri gözüksün diye istiorum
damla olmaz dedi,çünkü göğsümün üst kısmı boş,bu sebeple yuvarlak olur dedi,
koltuk altından mı giriyorlar
kas altı sanırım
senin nasıl oldu canım ?
75 B kaç cc oluyor
benim de markam mentor olacak bir ay sonra spor yapabilirsin dedi,
dikiş oluyor mu
bir de diren takıldı mı sana
meme altından takıldı bana.. koltuk altı tekniğini çok fazla uygulayan doktor yok diye biliyorum sana doktorun mu dedi öyle yaparız diye :)
dren takıldı 2 gün takılı kaldı 2 gece kaldım hastanede ben çıkarken hastaneden drenlerimi çıkardı doktor.. bence yuvarlak daha güzel duruyor ben damlayı sevmiyorum.. yuvarlak da öle yuvarlak gibi durmıcak silikon yerine oturduğu zaman.. gerçek meme duruşu nasılsa o da öyle duruyor bence üst lobu açısından yuvarlak daha acantajlı :)
bilmiyorum canım kaç beden ama şu an bana c oluyor eskiden a bile olmazdı..
bana bir saat sürer dedi,gece kalmazsın hastanede dedi,muaynede meme ucundan koltuk altından ve meme altından olur dedi,meme ucunu eledi,kas altı ve koltuk altı ama net hangisi inan anlamadım heycandan,diren uygulayan bir doktor değilmiş ama bana uygulanır mı bilmiyoum
acıdı mı peki diren çıkartılırken çok merak ediyorum,
peki ayrık duruyor mu yuvarlak
memnunmusun sonuçtan
kime oldun ameliyatı
ayy canım kas altı aynı gün hastaneden çıkman inan çok çok çokkkk zor olur gözünü korkutmak istemem ama bu böyle benim doktorum Volkan Beden.. drenleri çıkartırken hafif acıdı tabikide.. birde ayrıklığa gelince benim göğüslerim yapısal olarak ztn çok ayrıktı şimdi de hafif ayrıklık var yani zten onu birleştirmesi imkansız doktorların.. resimlerim var ekle bak istiyorsan
Canım benim tam kas altı olmayacakmış meme ucundan sanırım
Bir saat sürüyormuş
Genelde diren kullanmıyormuş doktor ama bende kullanır mı bilmiyorum
Hafif mi acıyor?
Azda kaldı ya ekleyeceğim seni canım
hımm kas zarı altı yani dual plan olucak de mi.. canım dren çıkartırken sağ çok az dı ama sol taraf doktor çek çek dren bitmiyordu acıdı ama o anlık acı yanii :)
Dört şubatta olacağım ama inan detay bîlmiyorum :)
Meme ucu ne alaka
Ya dıren desene burundan çıkan silikon gibi
Kurtulamadım bu dertten
Sence diren takar mı ya
bilemiyorum kanamana felan bağlı
Serhat bey genelde kullanmıyorum dedi
Seni ekledim ben kabul ettin mi canm
Resimlere bakayım
Yuvarlak olacak ama söylemişmiydim:)