kizlarrrrr hamileyim!

sves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
12
0
Inanilmaz derecde cok mutluyum,bugün hamile oldugumu ögrendim.nasilmi?aslinda benim hamile kalmam cok zordu rahmimde kis var ve bunlar bayanlarda hormon bozuklugunada neden olabiliyor,hamile kalmak buyüzden zorlasiyor.anliyacaginiz erkeksi hormonlarim azmis.cok komik bi durum degilmi,ben 1 yillik evliyim bundan 5 ay önce hamile kaldim ama düsük yaptim,o zamandan beri ugrasiyorduk ama olmuyordu,cünki düsük yapanlar bayanlarin hemen hamile kalmasida cok zormus,allahtan cok beklemek zorunda kalmadim.rabbim benim yüzümede güldü,DARISIIIIIII BASINIZA KIZLAR::CüvCüv:

tebrikler cnm Allah sorunsuz kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.
darisi basima insallah:Saruboceq:

Inanilmaz derecde cok mutluyum,bugün hamile oldugumu ögrendim.nasilmi?aslinda benim hamile kalmam cok zordu rahmimde kis var ve bunlar bayanlarda hormon bozuklugunada neden olabiliyor,hamile kalmak buyüzden zorlasiyor.anliyacaginiz erkeksi hormonlarim azmis.cok komik bi durum degilmi,ben 1 yillik evliyim bundan 5 ay önce hamile kaldim ama düsük yaptim,o zamandan beri ugrasiyorduk ama olmuyordu,cünki düsük yapanlar bayanlarin hemen hamile kalmasida cok zormus,allahtan cok beklemek zorunda kalmadim.rabbim benim yüzümede güldü,DARISIIIIIII BASINIZA KIZLAR::CüvCüv:

canım çok çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin:nazar:

Bugün ne güzel bigün böyle bi sürü hamiş haberi duydum :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile2

kizlar hepinize cok tessekkür ederim.allah olmayanlarada versin insallah.eeeeeeeeeee baska hamile olan yokmu.ordamisiniz.

Tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin..

insaalah canim darisi basina,biliyormusun istedigin birsey varsa zaten olmiyacak dedigin anda oluoyr bide bakmissinki hamilesin.ben ümidimi kesmistim ama oldu.

X