Teşekkür ederimHayrli olsun4 veya 5 haftalik gozukuyor darisi basima
Canım son adet tarihin ne zaman. Benim bu değerdeyken 4 hafta 5 günlük falandıKızlar kımseee yokmuuuu başka yorummm yapabilecekkk kımseee
Canım kan değerlerin ultrasonda keseyi görene kadar önemli ama senin işine yarayacak olan bilgi son adet tarihindir. Ona göre bakılır haftasınaMerhaba kızlarrrr . İdrar testlerim çift çizgi çıkınca bugün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimeşimin henüz haberi yok kan testi ile kesinleştirdikten sonra söylemek için söylemedim bugün gizli gittim teste. Kan sonucumu aldıktan sonra doktora görünmedim çünkü ilk doktora esımle gitmek istiyorum Sorum şu lütfen yardımcı olur musunuz beta Hcg 498,30 çıktı şimdi ben kaç haftalık hamileyim kağıtta yazanla internette araştırdıklarım farklı söylüyor bılemedım eşime yarın söyleyeceğim kaç haftalık bılemedım
Bitiş tarihi mi başlangıç tarihi miSon adet tarihiniz baz alınır kaç haftalık olduğunuzu anlamak için
7aralıkda başlayıp 11aralıkta bitmişti canımCanım son adet tarihin ne zaman. Benim bu değerdeyken 4 hafta 5 günlük falandı
Eğer öyle ise 5haftalık gibi oluyor sanırım 7aralıktı son adetım başlangıcı ve bitişi 11 aralıkCanım kan değerlerin ultrasonda keseyi görene kadar önemli ama senin işine yarayacak olan bilgi son adet tarihindir. Ona göre bakılır haftasına
Teşekkür ederimTebrik ederimmm hayırlı olsunn.Herkesin değişiyor ya haftada betası, şimdi ne söylesek yalan olcak.
Aynen 5+3Eğer öyle ise 5haftalık gibi oluyor sanırım 7aralıktı son adetım başlangıcı ve bitişi 11 aralık
4 haftanın içindesin canımMerhaba kızlarrrr . İdrar testlerim çift çizgi çıkınca bugün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimeşimin henüz haberi yok kan testi ile kesinleştirdikten sonra söylemek için söylemedim bugün gizli gittim teste. Kan sonucumu aldıktan sonra doktora görünmedim çünkü ilk doktora esımle gitmek istiyorum Sorum şu lütfen yardımcı olur musunuz beta Hcg 498,30 çıktı şimdi ben kaç haftalık hamileyim kağıtta yazanla internette araştırdıklarım farklı söylüyor bılemedım eşime yarın söyleyeceğim kaç haftalık bılemedım
Merhabalar bende birşey sorabilirmiyim bugün betayi öğrendim .5846 çıktı sizce kaç haftalık4 haftanın içindesin canımhayırlı ugurlu olsun
kaç haftalık olduğunu son adet tarihine göre hesapla çünkü doktorda öyle hesaplıyor beta çok değişebiliyor kişiden kişiye benim 5 haftalıkken betam 3926 çıkmıştı ve kese görünmemişti dış gebelik sanıp ağlamıştım ama meğerse normal gebelikmiş benim betam yüksekmiş meselaMerhaba kızlarrrr . İdrar testlerim çift çizgi çıkınca bugün kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimeşimin henüz haberi yok kan testi ile kesinleştirdikten sonra söylemek için söylemedim bugün gizli gittim teste. Kan sonucumu aldıktan sonra doktora görünmedim çünkü ilk doktora esımle gitmek istiyorum Sorum şu lütfen yardımcı olur musunuz beta Hcg 498,30 çıktı şimdi ben kaç haftalık hamileyim kağıtta yazanla internette araştırdıklarım farklı söylüyor bılemedım eşime yarın söyleyeceğim kaç haftalık bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?