Kızlarrr

Ceyda mine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
76
27
26
Bugün tam 5+1 günlük olduk yani. 5 hafta 1 günlük olduk haftaya pazartesi kontrole gıdıcez çünkü haftaya 6 haftalık oluyoruz, inanırmısınız hamileliyimi öğrendiğim andan itibaren sigarayı bıraktım asitli içecekleri bıraktım çok heyecanlandım, beslenmeme bile dikkat ediyorum artık, ama çok korkuyorum ya keseyi göremezsem diye ya kalp atışını duyamazsam diye stres oldum napıcam bilmiyorum

Herşey de tedbirini almışsın ne güzel amaa çok önemli bir şey daha var gebeliğin en sevmediği şey stres, kafanı rahatlat sevdiğin birşeyler izle oku yemek yap gez dolaş bı kahve iç ama asla stres yok, keseyi görürsün inşallah kalp atışı için belki beklemen gerekir, erken olabilir, rahat ol herşey yolunda gidecek

Hamileliğin başında bende böyleydim gerçi hala aynıyım ama doktorum kızmıştı bana sürekli kötüyü düşünüyorsun böyle olmaz diye. Yani bence verdiğimiz tepkiler normal insan tedirgin oluyor ama sakın olmakta fayda var. Yemene içmene dikkat etmen çok güzel ben hiç dikkat etmemiştim hamileyim diye canım ne çekerse bol bol yedim sonra maalesef şeker çıktı şimdi hiçbir şey yiyemiyorum keşke en başında dikkat etseydim de bebeğim sağlıklı buyuseydi diyorum. O yüzden dikkat etmeye devam et sonra farklı farklı hastalıklar çıkıyor hem annede hem bebekte

Valla bi yanım ye diyor bi yanım da çok yeme diyo tek istediğim bebeğimi duymak allahın izniyle

İnşallah amin amin allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…