• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızlarrr yardımm lutfennnnn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bnm oğlumun adı musa mir.bende sordklarında 2 3 hatta 4 kez tekrarlıyorum.ne bir mi diolar.hayır diorm mir.bence önemli olan annenin duygusu hiç takma derin çok gzl hem.bende koymak istiodm kızım olsaydı.içine sinsin.önce sen güvn kendine sonra insanlarada yansıt bunu.DERıNNNNNNN çok gzl bak.

anlamı sevimsiz olsa vardır rüyalarının bir sebebi derdim. ama adı gibi çok Derin bir isim. benim kızım olsa düşündüğüm isimler arasındaydı.kesin birileri bir yorum yapmıştır aklına birşeyler sokmuştur.. biliyorsun bilinçaltı oyunları rüyalar, gerisine pek inanma derim...ha diyelim ki kızın ismini sevmedi büyüyünce, değiştiriverir yahu, takılma bu kadar isme...Allah güzel bir kader nasip etsin inşallah yavruna..gerisi boş...

bnm oğlumun adı musa mir.bende sordklarında 2 3 hatta 4 kez tekrarlıyorum.ne bir mi diolar.hayır diorm mir.bence önemli olan annenin duygusu hiç takma derin çok gzl hem.bende koymak istiodm kızım olsaydı.içine sinsin.önce sen güvn kendine sonra insanlarada yansıt bunu.DERıNNNNNNN çok gzl bak.

ahh cok tesekkur ederım cok saol :):) evet tekrar etmek sınır bozucu ama alıscaz :(mir degısık bı ısım kulaga hos gelıo hayır zaten artık bızım zamanımızdakı gıbı ayse fatma gıbı ısımler yok benım kızdıgım sey duru,ada,mercan,su,nehir gıbı ısımler var ve bu ısımler konulurken bısey olmuo derıne takmıs durumdalar offf gerıldım yıne :)

Son düzenleme:
anlamı sevimsiz olsa vardır rüyalarının bir sebebi derdim. ama adı gibi çok Derin bir isim. benim kızım olsa düşündüğüm isimler arasındaydı.kesin birileri bir yorum yapmıştır aklına birşeyler sokmuştur.. biliyorsun bilinçaltı oyunları rüyalar, gerisine pek inanma derim...ha diyelim ki kızın ismini sevmedi büyüyünce, değiştiriverir yahu, takılma bu kadar isme...Allah güzel bir kader nasip etsin inşallah yavruna..gerisi boş...

aminnn cok saol evet bılıncaltı oldugunu dusunuorum bugune kdar hıc kafama takmıodum soylenenlerı hıc dıle vurulmus bı kelımem bıle yok ısme daır ancak ıste son 1ayda ruyalarıma gırmeye baslayınca dedım ne oluo suanda en azından burda paylasabıldım herkeze cok teekkur ederım ılgılendıler ve ıcımı rahatlattılar cevremdekı ınsanlara zaten yıne bısey soylemıorum kımsenın aa bak oda bıldı kotu ısım oldugunu sımdı degıstırmeye calısıo demelerını ıstemedıgım ıcın yanı onları haklı cıkartmamak ıcın paylasmadım burada paylasmak sızlerın yorumlarını almak ıcımı ınanın rahatlattı bende cooook severek koydum ılk hamıle kaldıgım gunden berı hep derın olacak dedım ustune ısım dusundurmedım bıle kımseye esımde dahıl ıste ınsanların olur olmaz lafları :(:( artık koyduk ınsallah buyudugunde begenır ısmını bana o ruyadakı gıbı nedennnn demez dersede dedıgınız gıbı kendısı degıstıırır ıstedıgı ısmı koyar cok kafa patlattım dusunmekten bu sekılde dusunuorum artık yapacak pekde bısey yok bu saatten sonra

derin güzel bir isim.
çevrende isim için yorum yapanlar varsa takma derim.
önemli olan sizin beğenmiş olmanız.
ben oğlumun adını cinsiyetini öğrendikten sonra karar verdim,eşimde beğendi ve kim ne dediyse kulaklarımı kapattım:)))
bu arada oğlumun adı ege

tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın cok saolun cok guzel ısmı var ayrıca e bunada laf soylememıslerdır heralde okadarda degıldır ALLAH ım hayırlı guzel omurler versın bebısıne

Back