Bebek Beslenmesi kızlarrr yardımm lutfennnnn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

goddess34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
35
1
86
İstanbul
4.5 aylık bı kızım var adını derın koyduk ve ben koydum cok ısteyerek son 20gun ıcınde uc kez ruya gordum ve kızım sureklı bana ısyan edıodu nedenn dıe kafama cok takılıo uykularım kacıo ben cok sverek koydum bu ısmı ama sımdı bu kadar ruyadan sonra ısımden bıle sogudum kızımı ısmıyle cagırmak ıstemıorum ne yapmalıyım esıme soyledım degıstırelım dıe degıstırmem dıo benım ogrenmek ıstedıgım bılen varsa lutfen soylesın bebegım dedıgım gıbı 4.5 aylık ısım degıstırme gıbı bı durum oluomu nufusta mahkeme kararı olması gerekıo ama benım bıldıgım bu 18yasını gecınce yanı hıcbır fıkrım yok yrdım lutfen bılen varsa

canım bence başka birşeyden etkilenmişsindir .bence alışmaya çalış hem çok severek koymuşsun ismini gördüğün rüyayı unut yoksa sürekli hatırlarsan hzursuz olursun her rüyadan bir anlama çıkarmak bazen kötü oluyor belki başka birşeyden etkilenip rüya görmüşsündür bebişini ve kendini üzme ismi çok güzel allah uzun ömür versin sakın böyle şeyler düşünme

canım kafana takma... tamamen psikolojik.. isim değiştirmek için dava falan açman lazım. bebeğin isminin anlamı küçük düşürücü, başkaları tarafından aşağılayıcı olması gerekiyo davanın düşmemesi için.. sende de öle bi durum yok..güle güle büyüt yavrunu

sen sürekli bunu düşündükçe rüyaları görmeye devam ediceksin güzelim oyüzden sil aklından rüya işte de geç eğer bigün kızın gerçekten döner neden derse işte ozaman değiştirmeye karar verirsiniz şimdilik takma kafana

evet ılk ruyadan sonra bılınc altı oldugunu dusunuorum ama ne kadar zor ısmıs bı bırey hakkında kararları senın vermen ınanın ya hayır ılk baslarda mıleetın dedıgını takmıodum ama sımdı nedense her lafa gucenır oldum sreklı denılen cocugu cukurun ıcıne sokmussun offfffffffffff offffffffffffff

canım ne takıyosun ya benim oğlumun adınıda Aras koyduk kimileri çok karizma dedi kimi leride aaaaa Aras kargo o nebiçim isim dediler hatta kayınvalidem ler bile oğluma Aras dil Burak diyolar çok sinir bozucu bir durum ama umrumda bil dil yok aras kargo desinler yok ne biçim isim dwsinler kime ne ya çocuğu ben doğurmadımmı ben büyütmüyomuyum kimseyi ilgilendirmez sende takma

evet guzel bı ornek oldun benım ıcın rahatladım aynı seylerı bende yasıorum ınan bende cok ısteyerk koydum cok severek hemde sayelerınde soguttular ya kımseye acıklayamıorum ısmını derın dıemıo ınsanlar ısmını 5 6kez tekrar etmez zorunda kalıorum off aras bence cok guzel bı ısım degısık kulaga hos gelıo evet aslında takmamak lazımda ıste

aynen öyle canım eer ben oğlumun ismini Aras koymasaydım ömür boyu içerlenirdim .mmiletin ne düşündüğünü hiç önemsemedim ben bir süre sonrada herkes alıştı zaten gönlün rahat olsun .sen çok etkilenmişsin çünkü

kesınlıkle alısılıo zaten yanı en azından kendı aıleme alıstırdım zorda olsa canım cok saol dedıgım gıbı ıı ornek oldun bana paylastıgın ıcın ozelını coooooook saolll hayır kendımı tek zannedıodum ve kotu bısey yaptıgımı dusunmeye baslamıstım demekkı tek ben degılmısım bebısını kokla benım ıcın ))

Boşuna moralini bozuyorsun bence,Derin çok güzel ve modern bir isim...Eminim kızın da büyüyünce beğenecektir ismini

derin ismini ben de çok severim ama hakikten anlamsız bi isim ...eğer isme karşı soguduysan mutlaka bir sebebi vardır.. illa nufustan degiştirmek zorunda değilsin siz kendi aranızda başka bir isimle seslenebilirsiniz

derin güzel bir isim.
çevrende isim için yorum yapanlar varsa takma derim.
önemli olan sizin beğenmiş olmanız.
ben oğlumun adını cinsiyetini öğrendikten sonra karar verdim,eşimde beğendi ve kim ne dediyse kulaklarımı kapattım:)))
bu arada oğlumun adı ege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…