Kizlarrr su sütün buharina kimler oturdu sorum var :-)

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Kızlar Merhaba hayırlı günler :-)

Ben 16 aylık evliyim bir düşüğüm var ve uzun zamandır hamile kalmak istiyorum araştırmalarım sonucu ve çevrenden duyduklarımdan bu sütün buharına oturmak işini duydum ve annem falan ısrar ettiği için ben dene ne olacak ki deyip Yaptım. Sonucta herseyi deniyorz :-)
fakat maydanoz olmadığı için sadece sütün buharına oturdum ve 10 dakika durdum daha sonra O akşam bir şey olmadı. birlikte olduk afbuyurun akıntı vesaire gibi bir şey yoktu Tam olarak adetimin ondördüncü günüydü Fakat şu an dört gündür aşırı derecede bir akıntı ve sanci var iki gundur tekrar kusura bakmayn :-) acaba ondan mı olmuştur deneyenler Var mı şansımız nedir:KK46::KK46: Şimdiden teşekkür ederim kızlar :-):KK200:

Canımcım konuya katkım olsun dedim ama Benim anladığım bir durum değilmişş:))) Süte oturmada yeni birşey öğrenmiş oldum:)) Zamanı gelince bebeğin seni bulur:)) Allah hayırlısı ile nasip etsinn...

Canımcım konuya katkım olsun dedim ama Benim anladığım bir durum değilmişş:))) Süte oturmada yeni birşey öğrenmiş oldum:)) Zamanı gelince bebeğin seni bulur:)) Allah hayırlısı ile nasip etsinn...
allah razi olsun canm vallahi insan neler yapuo iste :) saolasn insallah allahim kimseyi aratmasin bekletmesin :-)

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve diğer arkadaşlarıma (amin) fakat bu konuda bi bilgim yok :KK43: inşallah iyi bi sonuç alırsın canım :KK19:

Selam cnm bnde yaptım ama işe yarmadı maydanoz da koydum yarim saat yaptım üç gün arka arkaya ama akıntım oldumu hatırlamıyorum çok oldu yapalı yaptığında sıcak tutmaya bak kendini ama BN yaptım sogan suyu da yaptım işe yaramadılar sonra Dr çitlama iğnesi yaptı hamile kaldım beş haftalıkken düşük oldu bir ay oluyor tekrar istiyorum gidip iğne olcam bu ay inşanlah hepimize nasip etsin

Selam cnm bnde yaptım ama işe yarmadı maydanoz da koydum yarim saat yaptım üç gün arka arkaya ama akıntım oldumu hatırlamıyorum çok oldu yapalı yaptığında sıcak tutmaya bak kendini ama BN yaptım sogan suyu da yaptım işe yaramadılar sonra Dr çitlama iğnesi yaptı hamile kaldım beş haftalıkken düşük oldu bir ay oluyor tekrar istiyorum gidip iğne olcam bu ay inşanlah hepimize nasip etsin
Amin canim insllah allah sanada yardm etsn. Ben bi defa yaptm yumos doneminin basinda ve hala daha akntm var ben ilk gebeligimi hemen yasadim kendiligmden simdi ugrasioz bakalm allahm gorsun

Amin canim insllah allah sanada yardm etsn. Ben bi defa yaptm yumos doneminin basinda ve hala daha akntm var ben ilk gebeligimi hemen yasadim kendiligmden simdi ugrasioz bakalm allahm gorsun
İncir kürünü de deneyebilirsin cnm bnde iğne yaptırdığım ay içmiştim çak faydalı herkeste işe yarıyo nerdeyse allahım Nasip eder inşanlah

nassıl oturuluyo sütün buharına ???

Back