kızlarrr sizce hamile miyim?

bennurxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
49
0
kızlar merakımdan çatlayabilirim.1 yıllık evliyim ve pko hastayım. en son 14 haziranda regli oldum. şimdiye kadar tık yok. randevu aldım doktorumdan pazartesi gidicem.ama çok merak ettim.tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum.buarada 3 kere test yaptım negatif çıktı.adet görebilmek için ilaç kullanıyorum. 12 gün önce bitti ilacım .çoktan regli olmam gerekirdi.yorumlarınızı bekliyorum.

yukarıdada yazdım 3 kere yaptım test negatif çıktı. beta hcg hormonun idrara geçmesi bazen zaman alabiliyormuş.

canım senle tıpatıp aynı durumdayım bende de pko var ama ben kendim adet oluyordum düzenli hayatımda ilk defa 8-9 gün gecikme yaşıyorum 4 test de negatif bugün kan verdim yarın sonucu alıcam. ama kendi adıma hiç umudum yok zaten ilk denememizdi. ama pko varsa işin içinde hiç güven olmaz bu adetlere. sen neden kan testi yaptırmadın hala

canım pazartesi zaten doktoruma gidicem ama yinede merak ettim işte. kendimle durumu aynı olan birinin yazılarını okumak çok güzel.tekrar teşekkür ederim. güzelim buara benim çok samimi bi arkadaşım 7 aylık hamile ve hamileyken 5 defa idrar testi yapmış negatif çıkmış.ama kanda hemen çıkmış.beta hgc hormonu idrara geçmnesi biraz uzayabiliyormuşta. canım haberlerini bekliyorum. inşallah hayırlısıyla bende yazarım.

X