Gelinlik Modelleri kızlarrr sizce gelinlik nasıl :))

bence çok güzel bir gelinlik...sadece kemer gözüme batmıştı o da zaten yokmuş..bence almalısın bu gelinliği

Teşekkür ederim canım aldım zaten :)) 1 ay oldu alalı nisan sonu provam var .sizlerinde fikirlerini almak için koydum fotoğrafları hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Fikirlerinizi göz önünde bulundurucam. Provadan sonraki halinide eklerim.

Çok teşekkür ederim :) bu sene bu gelinlikler moda sanırım . Hem ben hemde nişanlım gelinliğin fazla açık olmasını istemedik bu modelde karar kıldık :)

canım çok güzel ama çok mu kapalı acaba. mesela böyle üstü dantel olan gelinlikler alttan yani yaka kısmı biraz daha açık oluyo nasıl olsa dantel kapatıyo

canım çok güzel ama çok mu kapalı acaba. mesela böyle üstü dantel olan gelinlikler alttan yani yaka kısmı biraz daha açık oluyo nasıl olsa dantel kapatıyo

teşekkür ederim :) canım boyum kısa benim 158cm gelinlik haliyle büyük geldi omuzlarından iğneyle tutturdular o yüzden göğüs kısmı yukarı çıktı.üzerime göre ayarlanıcak inşaallah.nisan sonu provam var bir daha eklerim yenilerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…