Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar :) kemeri o olmuyacaka zaten başka bi gelinliğindi fikir amaçlı kullandık incili kemer kullanılacak.benin nişanlımında ailesi kapalı olduğu için böyle bir modeli tercih ettim.
kırmızı kuşak zaten evden çıkarken ve ilk dansta kullanıcam canım.gelinliğin kendi kemeri gelinlikle aynı renk satenden olucak arkasında fiyongu da olucak.öntarafında ortasında da incili bi taşı olucak.
Minenes hanım çok güzel yorum ve açıklama yapmışsınız çok teşekkür ediyorum.Önü 4 cm daha açılacak çok kapalı oldu ve tülü boynumu tahriş etti.
Belindeki kemer o gelinliğe ait değil başka bir gelinliğindi biz onu fikir amaçlı kullanmıştık. o yüzden eğreti duruyo.
Tekrar açıklamalarınız için teşekkür ediyorum şuan tadilatta zaten önerilerinizi göz önünde bulundurucam.
Sade ve hoş bir gelinlik gayet yakışmış bence. Ancak duvağın dantelli olması çok boğmuş sanki....duvağınızı uzun ve dantelsiz olarak seçerseniz çok daha zarif duracaktır şimdiden mutluluklar dilerim...
belindeki kemer gelinliği çok baymış yaşlandırmış :)) ben belden sarkan kısa dantelide pek beğenemedim sanki kumaş artmış oraya dikmişler gibi bunlar kalkarsa çok asil görüneceğine eminim straplezden ziyade üst modeli çok çok güzel straplez baydı artık :)