• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlarrr sizce gelinlik nasıl :))

evrenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
177
0
96
Aydın
$082.jpg $086.jpg $084.jpg yorumlarınız bekliyorum :)))

Son düzenleme:
göğüs dekoltesi çok yukarda değil mi sanki :44: bi de belindeki kemer fazla geldi bana, onun dışında çok güzel bence :114:

bence sıradan canım bide üst ratafı badi gibi bence daha güzellerine layıksın diye düşündüm

cok guzel benım nısanlımın aılesı kapalı oldugundan dolayı bende cok acık sacık bı gelınlık tercıh edemıycem aslında ederım ama huzursuzluk olsun ıstemıorum herkes begensın butam benımıstedıgım gıbı bısey ama kemerını sevmedım bı tek onun yerıne kırmızı kusak gercekten guzel olcaktır.

hepinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar :) kemeri o olmuyacaka zaten başka bi gelinliğindi fikir amaçlı kullandık incili kemer kullanılacak.benin nişanlımında ailesi kapalı olduğu için böyle bir modeli tercih ettim.

hepinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar :) kemeri o olmuyacaka zaten başka bi gelinliğindi fikir amaçlı kullandık incili kemer kullanılacak.benin nişanlımında ailesi kapalı olduğu için böyle bir modeli tercih ettim.

hangı rengınde karar kıldın peki ?

kırmızı kuşak zaten evden çıkarken ve ilk dansta kullanıcam canım.gelinliğin kendi kemeri gelinlikle aynı renk satenden olucak arkasında fiyongu da olucak.öntarafında ortasında da incili bi taşı olucak.

kırmızı kuşak zaten evden çıkarken ve ilk dansta kullanıcam canım.gelinliğin kendi kemeri gelinlikle aynı renk satenden olucak arkasında fiyongu da olucak.öntarafında ortasında da incili bi taşı olucak.

ftrfların bırınde krem rengı cıkmıs dıgerınde beyaz ısıktanmı yoksa farklı farklı mı ben farklı farklı oldugunu dusundugm ıcın kremde mı beyzdamı karar kıldın dıe srmustum cnm:nazar:

:) ben kuşak olarak anlamıştım.ışıktan kaynaklı canım normalde çok krem değil :)

Gelinlik güzel olacakken bazı hatalar yapılmış. La Sposanın Matiz modeliyle Rosa Clara'nın Katrina modelini karıştırıp bir model yapmışlar.

MATIZ-B.jpg

vestido_de_novia_zuahir_novia_305.jpg

Birincisi, göğüs sınırı gerçekten çok yukarda. Biz Türklerin zaten gerdan mesafesi kısa, bir de yaka böyle yukardan olunca estetikten hepten uzaklaşılıyor. Yaka sınırı 2 cm aşağıdan bile olsa göğüs çatalı görünmez zaten.

İkinci mesele, volan yani öndeki peplum o kadar uzun yapılmaz. Hem volanın çökmesine neden olmuş, hem de bacakların kısa görünmesine. Ayrıca yeterince büzgü olmadığı ve verevden yapılmadığı için neredeyse dümdüz duruyor, oysa ki önde dalgalı durması gerekir.

Üçüncü mesele, volan kullanılan kıyafetlerde volan tam bel oyuntusuna takılır, bu gelinlikte volan olması gerektiğinden bir 5-10 cm aşağıdan başladığı için yine bacakları kısa, orantıları yanlış gösteriyor.

Dördüncüsü, beldeki kemerin sımsıkı takılması lazım, gerekirse üstüne dikmeleri lazım. Volan tam bel oyuntusundan başlar ve kemer de bel oyuntusuna takılırsa doğru görüntü olur. Kemer belden başka hiçbir yere takılmamalı.

Bir de keşke dantel olarak bu kalite grubundan kullanacaklarına paylaştığım orijinallerindeki gibi kordonesiz fransız kupon dantel kullansalardı. Daha hafif ve güzel dururdu.

Bu değişiklikleri yaptırırsanız güzel olur. Bence belde volan hiç olmayıp direkt Matiz modeli de diktirilebilir.

Minenes hanım çok güzel yorum ve açıklama yapmışsınız çok teşekkür ediyorum.Önü 4 cm daha açılacak çok kapalı oldu ve tülü boynumu tahriş etti.
Belindeki kemer o gelinliğe ait değil başka bir gelinliğindi biz onu fikir amaçlı kullanmıştık. o yüzden eğreti duruyo.
Tekrar açıklamalarınız için teşekkür ediyorum şuan tadilatta zaten önerilerinizi göz önünde bulundurucam.

Minenes hanım çok güzel yorum ve açıklama yapmışsınız çok teşekkür ediyorum.Önü 4 cm daha açılacak çok kapalı oldu ve tülü boynumu tahriş etti.
Belindeki kemer o gelinliğe ait değil başka bir gelinliğindi biz onu fikir amaçlı kullanmıştık. o yüzden eğreti duruyo.
Tekrar açıklamalarınız için teşekkür ediyorum şuan tadilatta zaten önerilerinizi göz önünde bulundurucam.

İnşallah istediğiniz gibi olur. Yalnız ben göğüs kısmı kapalı derken tülü değil, saten kalıbı kast etmiştim. Tül bence aynen kalabilir, daha yumuşak bir tül kullanabilirler. Saten gövdenin o kadar yukarıda olmaması gerekiyor.

normalde o kadar yukarıda değil üstümde pot durduğu için iğneyle omuzlarından gerdirdiler :)

Sade ve hoş bir gelinlik gayet yakışmış bence. Ancak duvağın dantelli olması çok boğmuş sanki....duvağınızı uzun ve dantelsiz olarak seçerseniz çok daha zarif duracaktır;) şimdiden mutluluklar dilerim...

belindeki kemer gelinliği çok baymış yaşlandırmış :)) ben belden sarkan kısa dantelide pek beğenemedim sanki kumaş artmış oraya dikmişler gibi bunlar kalkarsa çok asil görüneceğine eminim straplezden ziyade üst modeli çok çok güzel straplez baydı artık :)

model çok hoş ve herkesteki gibi klasik straples modellerden değil.sadece kemere ve çok yukarıda kalan göğüs kısmına takılmıştım onun da açıklamalarını yapmışsınız zaten. mutlulukla giyin :nazar:

bence çok güzel bir gelinlik...sadece kemer gözüme batmıştı o da zaten yokmuş..bence almalısın bu gelinliği

belindeki kemer gelinliği çok baymış yaşlandırmış :)) ben belden sarkan kısa dantelide pek beğenemedim sanki kumaş artmış oraya dikmişler gibi bunlar kalkarsa çok asil görüneceğine eminim straplezden ziyade üst modeli çok çok güzel straplez baydı artık :)

Yorumun için teşekkür ederim canım :) kemeri o değil başka kemer olcak gelinliğe uygun o deneme amaçlıydı .

Back