kizlarrr nolur bi bakin:(((

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Hanimlar merhaba direk konuya giricem 27 haziranda ozel bi dis hastanesinde dis teli taktirdim (istanbulda) tarih bugun ve ben hala ilk takilan tellerleyim breketimin biri kirildi tel agzima batiyo suan aglamamk icin zor tutuyorum kendimi((( tel takildi pislik doktorum emekli olmus sok gecirdim madem 10 gun sonra emekli olucak neden beni kabul etti dedim cvp yok pesin odeme yaptim 4 bin tl(((( ariyorum hesap edin kac ay oldu hala yeni doktr gelmemis ne yapmaliyim nolur bi akil verinnnnnn(((

braketin kırıldıysa eğer diş teli için bal mumu bir madde var onunla biraz rahatlayabilirsin yoksa tahriş olursa fena canın yanar zaten telin ağrısı basıncı insanı yeterince yıpratıyor :S

Gecmis olsun. Kendinize yeni bir doktor bulmanizda fayda var. Hem braketinizin yenilenmesi hemde telin batan kisminin kesilmesi icin. Agzinizda gece uyurken yer yaparsa surekli oraya batmaya devam eder. Caninizi daha cok acitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…