• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr ne olur bir bakınn!!!

nazenin3489

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
71
52
88
34
İstanbul
kızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağım
7FCE7D6A-D95A-440A-ABAD-C618CA30273D.jpeg

bu ilk test
2.si de son yaptığım test
en sondaki şu anki hali
hamile miyim 😮😮
50F1C2F7-42C0-4E5E-8483-66203EBD0F7A.jpeg

Eklentiler

• 6E02960A-A7B8-4442-8227-937808EC0AAF.jpeg
    6E02960A-A7B8-4442-8227-937808EC0AAF.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 181
Son düzenleme:
Canım iki testte de idrar fazla olmuş o yüzden bir renk kayması var ama 2nci test pozitif gibi.
Bir test daha yap, idrarı 3 damla damlat sadece

Ana büyük ihtimalle hamilesin :) çünkü hamile kalana kadar hiçbir zaman pozitifi görmedim ben 🤗

kızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
hamile miyim 😮😮
Fazla idrardan renk kaymış ama çizgi belli , kaç gün geciktiniz ? Bir de eliniz de ovilasyon testi varsa gün içinde onu da yapın

2.teste 4 damla damlatmıştım sadece ondan mı böyle pozitif çıktı acaba
Yok canım idrarı fazla damlatınca pozitif çıksa ben seneler önce görürdüm pozitifi :) sanırım hamilesin kan ver gidip :)

ayy hadi inşallahh yaa çok istiyordukk hayal kırıklığına uğramam inşallah 😍
Yaa biZde öyle İnan 🥰 ben öyle korkuyorum ki kimseye hala demedim , ilk beta 204 sonra 1066 oldu üzerinden 1hafta geçti neredeyse kan vermemin bugün ultrasona gidecektim maalesef Pazartesi’ye kaldı ulstarasonda görünce Ailelere söyleyim dedim sabır edemiyorum 🙈 kan ver betanı öğren inaşşalah sonra da yükseldi mi onu kontrol et 🤲🏻👍🏻

Yaa biZde öyle İnan 🥰 ben öyle korkuyorum ki kimseye hala demedim , ilk beta 204 sonra 1066 oldu üzerinden 1hafta geçti neredeyse kan vermemin bugün ultrasona gidecektim maalesef Pazartesi’ye kaldı ulstarasonda görünce Ailelere söyleyim dedim sabır edemiyorum 🙈 kan ver betanı öğren inaşşalah sonra da yükseldi mi onu kontrol et 🤲🏻👍🏻
bende aşırı sabırsızım şu an okuldayım 2 dersim var zaman nasıl geçecek bilmiyorum 😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

kızlar merhabalar dün bikaç başlığa yazmıştım bugün tekrar test yaptım bi 15 dk sonra sonuç buu ilk testimle son yaptığım testi atacağımEki Görüntüle 2264912
bu ilk test
hamile miyim 😮😮
Test pozitif gösteriyo ama idrarı fazla mı koydun renk kaymış

Gözün aydın demek lazım bence de hamişsin kan ver bugün

Back