agustosta cekılmıstım bı gecıkme yasamadımSlm bn gecen 6aralıkta adetim oldum 15te rahim filmimmm cekildi cokkk şükür acık cıktıııı şimdiki adetim gecikti neden olmuş olabilir lütfen mesajlarınızı esirgemeyin rahim filmi cekilip adeti gecikenler varmı ilaçtan mı oldu nedir
Bu arada konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya actım ynlışsa ilgilenen arkadas konuyu ilgili bölüme tasır kbkmasın
agustosta cekılmıstım bı gecıkme yasamadımbaşka nedenlerden gecıkme olmustur.[/QUOTE bnmki gecikti korkuyorum bişimi oldu diye acaba
Bnmki gecikti 7gün dr korkuyorum zarar mı geldi acaba
Evt bunu bende okudum bir kaç yetde . Bi test yap canım. İnşallah hamilesindir :)Kaç gün gecikmeniz hamile olabilirsiniz test yaptinizmi genelde rahim filmi çekilip hamile kalan var bu test yapın çıkmazsa doktorla gorusun
İnşallah ihtimal vermiyorum ama hamileliğe içimde umut yok bat günümde adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım 3gün ara ara oldu bu halads bişş yokEvt bunu bende okudum bir kaç yetde . Bi test yap canım. İnşallah hamilesindir :)
Valla cnm eski ben olsam coktan yapmıştım ama okadar cok o tek cizgiyi gördüm o kadar çok üzüldüm kii cesaret edemiyorum nedense içimden yapmak gelmiyorCanım bi test yapsana. Ben şimdiye yaptıydım sabırsızlanıp :)) iyi sabrediyosun
Bir oglum var canım 2 yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim. İlk hamileliğim 8 ay sonra oldu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama şüpheylrde duramazsın bi test yap benceSenin cocugun varmı
Senin cocugun varmı
2,5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyorumNe zamandır istiyosun ? Bence test yap hiç ummadıgın bi anfa olur belki allah büyüktür. Eger yoksada bi sorun vardır belki geç olmadan doktora gidersin. 7 gün baya uzun çünki
Bir oglum var canım 2 yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim. İlk hamileliğim 8 ay sonra oldu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama şüpheylrde duramazsın bi test yap bence
Allah bağışlasın evlatları nı allah bunuda kucagına almayı nasip etsin inşallah bana da dua et gebelern duası kabul olurmuşBir oglum var canım 2 yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim. İlk hamileliğim 8 ay sonra oldu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama şüpheylrde duramazsın bi test yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?