Kızlarrr Lütfen Akıl Verin Nolurr:((

Pinkyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
196
29
298
İzmir
Aynı okulda olduğum ve yaklaşık 6 aydan beri konuştuğum bir çocuk var ve sevgili değiliz, ikimizde birbirimizden hoşlanıyoruz aslında ama o bana bir türlü açılmıyor :( Beni sevdiğini biliyorum hatta geçen seneden beri farkındayım ama 6 ay önce faceden ekledi ve konuşmaya başladık.
İlk başlarda ben çok hoşlanmıyordum ondan ama ilk 2 aydan itibaren gittikçe sevmeye başladım.En başta buluşmak istemişti ben gidememiştim ve duygularımı da çok belli edemiyordum o zamanlar. Ama sonra o 2 aydan itibaren beni sevdiğini söylesin diye bekliyorum ama yok :( En başlarda her gün mesaj atıyordu ama biraz da utangaç bir çocuk, numaramı da taa 5.ayda aldı hattaa. :/
Neyse, 3 aya kadar hep konuşuyorduk hatta onu bir yere çağırmıyorum falan diye bana kızıyordu bazen buluşuyorduk falan ama buluşmamızdan 2 hafta sonra birden facede ilişki durumu yaptı Ben çok sinirlendim ama içimde bir rahatlık vardı çünkü ilişki durumunun çakma olduğu çok belliydi ki zaten hemen 10 gün sonra tekrar ilişkisi yok yaptı. Neyse ben bir daha mesaj atmadım tabi ki buna.
Bir gün beni yine gördükten 3 gün sonra mesaj attı ne zamandır konuşmuyoruz falan diye, bende sevdiğim için tersleyemedim normal konuşmaya başladım tekrar. Ardından işte haftada 1 falan mesaj atmaya düştü konuşmalarımız ve taa o zaman numaramı aldı ve sonra dışarda buluşmak istedi. Kızlar beni sevdiğini biliyorum, ilişki durumunu da kıskandırmak için yaptığından eminim zaten beni gördüğünde hareketleri değişiyor heyecanlanıyor, arkadaşları falan da belli ediyor falan ama bi türlü söylemiyor. Sizce benden bıktı mı? Şimdi de ben çok hoşlanıyorum ama mesaj falan attığı yok artık :( Benimle ilgili tweetler falan atıyor anlıyorum ama sorsam hayır sana değil der o derece utangaç bir çocuk. Ben dua falan okuyorum ama bi etkisi yok henüz :( Bundan sonra napmalıyım? Ya da bildiğiniz etkili dualar var mı lütfen yardım edin, kaybetmek istemiyorum :(

Arkadaşım yaşın kaç?Sanki yaşıN küçükmüş gibi geldi bana.
Seven hoşlanan olgun bir adam çıkar yüreklice seviyorum ya da hoşlanıyorum der.Bu gbi triplere girmez,aşk oyunu oynamaz.
Eğer çok utangaçsa karşındaki kişi ve eğer gerçekten senden hoşlandığından eminsen ilk adımı sen at derim.
Kendini de çok hırpalama akışına bırak

Yaşım çok küçük değil 19 yaşındayım canım ama bende senin gibi düşünüyorum ama gerçekten öyle olmuyor. :/ İkimizde utangaç olduğumuzdan kaynaklanıyor galiba ama çok can sıkıcı bir durum :(

Ayni konuyu bir kac yere acmisssin....takma bu kadar kafana yasamin tadini cikar...git söyle sevdigini oda rahat etsin sende ...yillar sonra ben bosu bosuna üzülmüsüm diycen ;)

Erkeğin utangacı da çekilmez :) erkek dediğin cesur olacak :34: Kızlar utanır :19:

Belki de sen yanılıyorsundur. Ki bence kesinlikle yanılıyorsun.
Zaten karşısında ona olumlu cevap verecek bir kız var, ne diye utansın.
En utangaç tabir ettiğimiz erkekler dahi, kıza göre tavır alır ve sıcak bulduysa karşınsındakini açılır direkt.
Bana kalırsa sen çok anlam yüklemişsin.
Nasıl da bu kadar emin olabiliyorsun anlamadım.
Kesin beni seviyooo, beni kıskandırmak için şunu bunu yapıyooo aslında tripleri komik yani.

:ssz:

Belki de sen yanılıyorsundur. Ki bence kesinlikle yanılıyorsun.
Zaten karşısında ona olumlu cevap verecek bir kız var, ne diye utansın.
En utangaç tabir ettiğimiz erkekler dahi, kıza göre tavır alır ve sıcak bulduysa karşınsındakini açılır direkt.
Bana kalırsa sen çok anlam yüklemişsin.
Nasıl da bu kadar emin olabiliyorsun anlamadım.
Kesin beni seviyooo, beni kıskandırmak için şunu bunu yapıyooo aslında tripleri komik yani.

:ssz:

Yok,yanıldığımı düşünmüyorum. Mesela ne konuşsak akşamına o konuyla ilgili duygulu bi tweet atıyor,benim yazdıklarıma cevap manasında tweetler atıyor. Zaten normal mesajla konuşurken imalarda bulunuyor ama yüz yüze gelince yine eski utangaç hali. Bi mesajında hatta 'beni düşün' yazmıştı,sürekli nerdesin napıyorsun diye soruyordu. Sonra beni faceden ekleyenleri öğrenmeye çalışıyordu, kıskanıyordu falan. Hem zaten arkadaşları da benim yanımdayken çok belli ediyor, beni sevdiğine dair imalı konuşuyorlar falan. Sonra her zaman bana bakarken yakalıyorum hem bir kız kim ondan hoşlanıyor,kim hoşlanmıyor anlamaz mı? Bugüne kadar tahminlerimde hiç yanılmadım ama bir türlü söylemiyo işte :/

Back
X