• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr konu dışı sevgilime hediyee yardımmmm(resimli)

Bence çiçek ya da meyve sepeti gönder. Kek ve kurabiyeler çok lezzetsiz oluyor. Bana da gelmişti, 1-2 tane yendi kalanlar çöpe gitti.
Görüntü güzel ama tam bir hayal kırıklığı oluyor.

erkekler çiçek severmi ki biz gibi çiçek göndermek saçma bence kek yada meyve sepeti :)) pembeye oyum benimde erkekler renge şekle bakmazlar lezzetine bakarlar ;)

hadii yaaa:( dahda kararsız kaldım şimdi bnmde korktğm buydu.. ya aslnda hediyem atkı ama farklı yerlerdeyz atıkıyıda örmedm daha atkıdan başka bide ayrı sürprz yapmak istedim atkıyı bilio çünkü arkadşlr offf çiçekmi alayım o zaman:26:

Ben bi doğumgününde isyerine çiçek göndermiştim çok sevinmişti. Çünkü gerçekten şaşırtıcı oluyor.
Hatta 5 sene oldu o çiçek hala duruyor. İş arkadaşları da çok özenmişler:23:

erkekler çiçek severmi ki biz gibi çiçek göndermek saçma bence kek yada meyve sepeti :)) pembeye oyum benimde erkekler renge şekle bakmazlar lezzetine bakarlar ;)

bi kek bi çiçek gidio bakalım nolcak:) pembemi alym güzlmidr lezzeti 444çiçktn aldnzmı daha önce

Ben bi doğumgününde isyerine çiçek göndermiştim çok sevinmişti. Çünkü gerçekten şaşırtıcı oluyor.
Hatta 5 sene oldu o çiçek hala duruyor. İş arkadaşları da çok özenmişler:23:
çiçekmi göndersem bi havası olur aslında çiçeğinde:P aramzdada esprisi vrdr çieğin sen bana hiç almadn fln die:)

bi kek bi çiçek gidio bakalım nolcak:) pembemi alym güzlmidr lezzeti 444çiçktn aldnzmı daha önce

erkeklern kalbine giden yol midesinden geçer bu laf boşa söylenmemiştir hele ki türk erkekleri için ;))) bence kekler daha güzel gene ofisine gönder çiçek şeklinde ve yenilebilir olmasıda ayrıca güzel yine havası olur ofiste ;)

Canım bu nasıl bir hediye olur acaba?

Eklentiler

• $Oskar-Odulu-Oscar-Heykeli-Hediyelik__67437468_0.webp
    $Oskar-Odulu-Oscar-Heykeli-Hediyelik__67437468_0.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
erkeklern kalbine giden yol midesinden geçer bu laf boşa söylenmemiştir hele ki türk erkekleri için ;))) bence kekler daha güzel gene ofisine gönder çiçek şeklinde ve yenilebilir olmasıda ayrıca güzel yine havası olur ofiste ;)

hangiisi olsn pembe mi kırmızı mı:26:

ama öylede karar veremiyorm canım almşkende hem güzel olsn hmde beğenceği bişy olsn ki değsin istiyorm:(

kızlarr karar verdm keklerden alcam şimdi son kez kırmızı mı olsun pembe mi bide nasıl bir notl yazayımmm

yardım kızlarrr pembemi kırmızı mıı pembe düşünüorm frambuazlıyı sevio die kırmızı düşünüyorm daha hoş gözüküo eğer kekler kötüyse görntüsü kalıcı olr dieee:(

Back
X