- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
bakalım pembiş 1 kırmızı 2 de gidio:) tek korkum keklern tadı tazeliği

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler çiçek severmi ki biz gibi çiçek göndermek saçma bence kek yada meyve sepeti :)) pembeye oyum benimde erkekler renge şekle bakmazlar lezzetine bakarlar![]()
çiçekmi göndersem bi havası olur aslında çiçeğindeBen bi doğumgününde isyerine çiçek göndermiştim çok sevinmişti. Çünkü gerçekten şaşırtıcı oluyor.
Hatta 5 sene oldu o çiçek hala duruyor. İş arkadaşları da çok özenmişler![]()
bana gelmişti bunlardan
çilekli olan
tadı çok guzel neredeyse hepsını ben yedim![]()
bi kek bi çiçek gidio bakalım nolcak:) pembemi alym güzlmidr lezzeti 444çiçktn aldnzmı daha önce
erkeklern kalbine giden yol midesinden geçer bu laf boşa söylenmemiştir hele ki türk erkekleri için)) bence kekler daha güzel gene ofisine gönder çiçek şeklinde ve yenilebilir olmasıda ayrıca güzel yine havası olur ofiste
![]()
canım fikir verdiğin için teşkkr ederm hediyem hazır ama bide böle değişik bi sürpriz olsn istedimCanım bu nasıl bir hediye olur acaba?
Pembeli olan tasarim olarak cok hos. Ama sari da ayri bi guzel. hem tat olarakta farkli, bu da bi arti. Benim tercihim onlardan yana olurdu. Kirmizi gul vs cok klasik artik
Sarı Portakalı olanıdı değil mi?Bencede daha uygun gibi...:=)
ama yaaaaşimdi çiçekmi sarı mı pembe mi
![]()