kızlarrr konu dışı sevgilime hediyee yardımmmm(resimli)

kızlarr karar verdm keklerden alcam şimdi son kez kırmızı mı olsun pembe mi bide nasıl bir notl yazayımmm

Hala kararsizligini koruyorsun :)
Bak secim olarak yardimci olmaya calistik fakat; dogum gunu notuna gelince artik bizde olay biter diye dusunuyorum.
O sozler senin yureginden cikan sozler olmali sizi anlatan. Klasik bi dogum gunu tebrigi bile olabilir belki ama tamamen dedigim gibi senin icindekiler olmali

kızlarrr kırmızıyı aldımmmm eline uğlaşmışş hatta eve bakmaya gitmişş görevde oldğu için tam konuşamadık bnde göremedm akşam göstercek bana msnde:)

Ohh afiyet olsun :) Sehir ici mi , sehirler arasimi gonderim yaptin. Bide 444'ten mi.
Acikcasi teslimat olayini merak ettim.

Ohh afiyet olsun :) Sehir ici mi , sehirler arasimi gonderim yaptin. Bide 444'ten mi.
Acikcasi teslimat olayini merak ettim.
eet canım 444ten şehirlerarası sabah 9da sipariş verdm 3te elindeydi canım sanırım her ilde şubeleri var yani ona otrdğu ilden gitti ürün yormlardada hızlı teslimattan bahsetmişler hep canım teslimat süper yani:) lezzet de gördüğüm kadaryla güzeldi::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…