- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
kızlarrr en çok girilen yerlerden biri olduğu için buraya atım konuyu kusura bakmayın erkek arkadaşıma doğm gününde hediye göndercem ama karar veremedm Eki Görüntüle 619732 Eki Görüntüle 619731 Eki Görüntüle 619733 Eki Görüntüle 619730 sizce hangisini
alayımmm
444çiçekten bnlar daha önce aldnzmı hiç brdan tadı güzelmidr kırmızılılar kakaolu kek pembeli olan frambuazlı kek ve kurabiyeden oluşuo sarılarda portakallı kek ve kurabielerden oluşuo yardım edn nolur kızlar 2 günüm varrr
teşekkürler canım evet görünüş olarak o cezbediyo ama aklımmı karştıran o sadece kakaolu kek diğerleri pembeler hem furambuazlı kek ve kurabieden oluşuo sarılarda dediğim gibi portakllı kek ve kurabiyelerden oluşuo:26:[/
Erkek arkadaşının hoşlandığı tatları sen bilirsin..ben renklerden yola çıkmıştım..hem sen gönderdiğinde başka neyli vardı düşünmeyecekki aradan aylar geçtiğinde tadı değilde görüntüsü gelicek aklına:))ayy o kekler çok güzeldi diyeceğini sanmıyorum:))
off kızlarr yaa çok kararsız kaldım yaşpastada frambuazlı pastayı seviyo ama bide dediğiniz gibi kırmızıda göze hitap ediyo bide çiçekmi kek mi alayımmm
bilemedimki şimdi benFrambuazlı seviyorsa öyle al ben farketmez diye kırmızı al dedim ama sevdiğinden eminsen hiç düşünme :))
bilemedimki şimdi ben
erkek arkadaşın kıymetini bilsinn ne kadar çok sevdiğini gösteriyorsun:))vede benim kadar kararsızsın:))
ya çok ince ayrıntıya inen biriyim normalde kararsz biri değilimdir kırmızılar daha güzel görünüo ama oda sade kakaolu kek pembelerde furambuazlı ama onnda görünüşe erkeğe pembe bilemedm beennn:) bide çiekmi göndersem o da kalıcımı olr ki buarada çok teşekkür ederm canım ilgilendiğin i,çin bilir inşallah kıymetimi:)
Pembeli olan tasarim olarak cok hos. Ama sari da ayri bi guzel. hem tat olarakta farkli, bu da bi arti. Benim tercihim onlardan yana olurdu. Kirmizi gul vs cok klasik artik
444çiçekten bnlar aslnda çiçeksepetinden almak isterm oranın güvenilir olacağını düşünüorm ama orasıda çok pahalı ben çalşmıorm bütçem yok o kadar:)
yardım yardım kızlar yarın sipariş vereceğimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?