kızlarrr konu dışı sevgilime hediyee yardımmmm(resimli)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarrr en çok girilen yerlerden biri olduğu için buraya atım konuyu kusura bakmayın erkek arkadaşıma doğm gününde hediye göndercem ama karar veremedm sizce hangisini
alayımmm
444çiçekten bnlar daha önce aldnzmı hiç brdan tadı güzelmidr kırmızılılar kakaolu kek pembeli olan frambuazlı kek ve kurabiyeden oluşuo sarılarda portakallı kek ve kurabielerden oluşuo yardım edn nolur kızlar 2 günüm varrr

bide kekmi alayım çiçekmiii

teşekkürler canım evet görünüş olarak o cezbediyo ama aklımmı karştıran o sadece kakaolu kek diğerleri pembeler hem furambuazlı kek ve kurabieden oluşuo sarılarda dediğim gibi portakllı kek ve kurabiyelerden oluşuo:26:

erkek arkadaşının damak tadına göre al

off kızlarr yaa çok kararsız kaldım yaşpastada frambuazlı pastayı seviyo ama bide dediğiniz gibi kırmızıda göze hitap ediyo bide çiçekmi kek mi alayımmm

off kızlarr yaa çok kararsız kaldım yaşpastada frambuazlı pastayı seviyo ama bide dediğiniz gibi kırmızıda göze hitap ediyo bide çiçekmi kek mi alayımmm

Frambuazlı seviyorsa öyle al ben farketmez diye kırmızı al dedim ama sevdiğinden eminsen hiç düşünme :))

erkek arkadaşın kıymetini bilsinn ne kadar çok sevdiğini gösteriyorsun:))vede benim kadar kararsızsın:))

ya çok ince ayrıntıya inen biriyim normalde kararsz biri değilimdir kırmızılar daha güzel görünüo ama oda sade kakaolu kek pembelerde furambuazlı ama onnda görünüşe erkeğe pembe bilemedm beennn:) bide çiekmi göndersem o da kalıcımı olr ki buarada çok teşekkür ederm canım ilgilendiğin i,çin bilir inşallah kıymetimi:)

Rica ederim olur neden olmasın bence sadece çiçek gönderme frambuazlı seviyormuş madem onlardan al pembe olsun ne olucak sevgiyi simgeler pembede :)

Pembeli olan tasarim olarak cok hos. Ama sari da ayri bi guzel. hem tat olarakta farkli, bu da bi arti. Benim tercihim onlardan yana olurdu. Kirmizi gul vs cok klasik artik

Pembeli olan tasarim olarak cok hos. Ama sari da ayri bi guzel. hem tat olarakta farkli, bu da bi arti. Benim tercihim onlardan yana olurdu. Kirmizi gul vs cok klasik artik

pembe mi alayım o zaman bide inşllh güzel olr aldğm yer

Tahmin ettigim bi site var sanirim ordan aliyosun. Bende bakmistim daha once ama almaya bi firsatim olmadi :) ben pembe diyorum. Hatta sevgililer gunu icin esime dusunuyorum. İsyerine gondermeyi.

444çiçekten bnlar aslnda çiçeksepetinden almak isterm oranın güvenilir olacağını düşünüorm ama orasıda çok pahalı ben çalşmıorm bütçem yok o kadar:)

Hmm olabilir canim, valla fiyat karsilastirmasi yapamadim. Cunlu telden giriyorum. İnternet ag sıkıntım var. Sayfalar acilmio vs... Sen bildiginden şaşma ve pembisi al:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…