• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlarrr gelinliğimi aldımm...

pamukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
75
0
96
Sivas
arkadaşlar iyi yada kötü fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin... hayalimdeki gelinlik çok ama çok farklıydı... bunu bir anda beğendim... bu arada ne alakaysa foto çektirmek yasaktı...bizde gizli çektik...ondan biraz kötü çıktı ama idare edin... bide çok zayıfladığım için üst taraf biraz bol geliyo düğüne yakın halledilecek:))))))) $Fotoðraf1022.jpg $Fotoðraf1022.jpg

eger aldiysan fotograf cektirmek yasak degil,
ama almadiysan yasakj cunku model calinabilir diye dusunuyorlar:34:
gelinligin hos,karanliktan pek belli degil ama mutluluklar dilerim...:16:

üstüne güpür yada taş işleme daha hoş durabilir canım:16:

gelinliğin içinde barbi bebek gibi olmuşsun :) hayırlı olsun inşallah prensesler gibi de yaşarsın, gelinliğin güzelmiş

Yakasındaki işlemeleri biraz daha artırabilirsin gibime geldi.onun dışında gayet asil duruyor.güle güle giyin

senbegnidysen hayırlı olsunn cnm

ama işlemeleri yogunalştır birazz duvagı nasıl ? fizizk yapnızz gayet güsel:nazar:

Sen giydiginde ne hissediyorsun önemli olan o :nazar::nazar::nazar:

Not: son zamanlarda su foto yasaklama olayina gicik kapiyorum. sanki kendileri günlerce oturup kafa patlatiyorlar o model icin, kendileride büyük markalardan model caliyorlar. Hayret bisey!

Çok asil ama birazcık sade geldi bana.Belki bir kaç süsleme detay filan ekletebilirsin, güzel olabilir:16:.
Manken gibi taşımışsın bu arada gelinliği :nazar:

Modelin altını ve üst tarafındaki taşları sevdim fakat yine üstündeki drape gibi geçişleri hiç sevmedim. Onları taşlarla farklı bir şekilde ayarlayabilirsin bence.

dünden beri nette problem olduğu için cevap yazamadım kızlar... kusura bakmayın...yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim...fikirlerinizi dikkate alacağım...

eger aldiysan fotograf cektirmek yasak degil,
ama almadiysan yasakj cunku model calinabilir diye dusunuyorlar:34:
gelinligin hos,karanliktan pek belli degil ama mutluluklar dilerim...:16:

canım aldım gelinliği...sadece orad muhafaza ediyolar. anlamadığım konu zaten benim olan gelinliğin neden fotosunu çekemediğim...orda bi sürü tartıştım bu konuda en sonunda da gizli çektim:)))

senbegnidysen hayırlı olsunn cnm

ama işlemeleri yogunalştır birazz duvagı nasıl ? fizizk yapnızz gayet güsel:nazar:

iltifatın için çok teşekkür ederim öncelikle:))) duvak 2 tane düşünüyorum biri girişte kullanmak için:)) ama kendi duvağı aynı etekteki gibi taş işlemeli olcak

üst tarafının bol olduğu belli oluyor canım onu da halledince çok güzel durur üzerinde ama üst kısmına biraz daha birşeyler ekletebilirsin. çok sade geldi bana ama alt kısmı çok hoş

Biraz daha süslenebilir veya duvağın iddalı bir duvak olabilir. Bu arada fazla zayıflama, gelinlikçilerin en sevmediği şeydir:))

zayıflamayı durduramıyorum ya...ben aynı zamanda üniversiteye gidiyorum ve son sınıfım...düğün hazırlıkları okul kpss hepsi çok yoruyor beni ve ister istemez kilo kaybı oluyo:))))toplamda 12 kilo verdim ve hala veriyorum:((( duvak olarak girişte baya uzun bişe düşünüyorum daha sonra kısa taşlı bi duvak kullanacam... aslında ne istediğimide bilmiyorum tam...sanki yakışmayacak ya da gelinlik bile yakışmıyomuş gibi geliyo...

Back