• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi kızlarrr fikir verin

Ben de bekliyorum valla:) Önce kendi ayaklarınızın üstünde durun. Hele ki askerliğini yapıp gelmeden evlenme bence

askerliğide şimdi 12aya çıkarıyolar galiba gel teskere gel teskereee çoookk beklemem lazım çokkkk

ya ben sözlenmek istiyorum nedense hemde çok fazla ama erkek arkadaşımın ablası boşanıyo bu senede bu çıktı önce ben erken derken şimdi acayip bi istek var içimde diğer ablasıgilde gidiyo avrupaya onlar olmadan yapılmaz artık seneye kaldı pööööööffffffffffff

canım valla okul bitmeden söze de nişana da kalmkışma bence
benim bir arkadaşım herkes biliyor alem ne der diyerek nişan yaptı eşi daha okuyordu o zaman sonra adam okulu uzattı 7 yılda ancak mezun olabildi 7 yıl nişanlı kaldılar o 7 yıl bizim ilişkimizi de ömrümüzü de yedi diyor şimdi aileler de girince iyice yıprandı ilişkimiz diyor ha evlendiler ama eh ilişki nişan uzun sürdü evlenelim bari diye evlendiler mutlu da değilller

laf eden olursa okulum var okul bitmeden olmaz öyle şeyler dersiniz canım kime ne senin hayatından

Canim bizde ayni sekilde 8 senedirli beraberiz. Ve yaklasik 4 senedirli sözlüyüz.
Ki biz nisanliyiz diyoruz, cünkü nisan yapmayi düsünmedik.
Biz sözü yaparken, 4 sene beklememiz gerektigini biliyorduk, ama böylece ailelerimizin ici rahat oldu. Cünkü senin dedigin gibide görmeyen kalmamisti. Bence sizinde Söz yada Nisan yapmaniz mantikli olur. En azinda aileniz icin, ve inan ki sizin icinde. Cünkü daha rahat hareket edebiliyorsunuz.
Aileler gidip geliyor. Bayramba sen onun ailesine gidiyorsun ve ayni sekilde o senin ailene.

Iliskiniz bambaska bir boyut kazaniyor.

Arkadaşlar bende aynı dertteyim.benim okul bitmesine daha 3 yıl var. Atandım felan derken 1 senemde öle gitse. Biz 6 yıldır beraberiz. Onlara kalsa nişan yapacaklardı. Şubatta istemeye geleceklerdi engel oldum. Annem ablam adı konsun dio. Ufffffffffffffffffffff... Zor işler yaaaa.kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
hemde çok zormuş insan artık belli bi sene beraberlik yaşayınca öyle lise kaçamakları gibi orda burda saklı görüşmek istemiyo arkadaşlar fikirlerinizi değerlendirmeye aldım da zaten seneye olur anca olursa bile benim söz

bnde 8 yıllık ilişki içindeyim :asigim: ya kendi aramızda söz yapalım dedik önce sonra konusmaya geldi bunlar.. ertsei gün tüm komsular hayırlamaya geldi.. taa baska sehirde olan dedemlerin kulağına kadar gitmiş söz yapmışarda caırmamışlar die küstüler.of yaaa annemde madem yaptık bilio herkes gerek yok madm dio :) ama olmamış seyi oldu die cıkarttılar..dısarıda dha rahatız ama annem böle kalsın dio cünkü daha 19 yasındayız askerliği war we en az3 4 yıl war düğüne..kafam cok karıştıı. annem sözlenirsen bazı seyler değişir bu kadar raha olamassın diyo..ama küçükte olsa aile içinde düşünüyoruz..siz ne dersinizzzz

bnde 8 yıllık ilişki içindeyim :asigim: ya kendi aramızda söz yapalım dedik önce sonra konusmaya geldi bunlar.. ertsei gün tüm komsular hayırlamaya geldi.. taa baska sehirde olan dedemlerin kulağına kadar gitmiş söz yapmışarda caırmamışlar die küstüler.of yaaa annemde madem yaptık bilio herkes gerek yok madm dio :) ama olmamış seyi oldu die cıkarttılar..dısarıda dha rahatız ama annem böle kalsın dio cünkü daha 19 yasındayız askerliği war we en az3 4 yıl war düğüne..kafam cok karıştıı. annem sözlenirsen bazı seyler değişir bu kadar raha olamassın diyo..ama küçükte olsa aile içinde düşünüyoruz..siz ne dersinizzzz

sözünde nişandan çok farkı olmuyo zaten canım benimde durumum aynı ama benimki seneye kaldı artık senin gibi uzun bir sözlü nişanlı devresi yaşayacağım bendeekarşı taraf iyi olduktan sonra daha doğrusu her iki tarafta anlayışlı olduktan sonra üstesindne gelinmeyecek bişey yok bence

bence söz olabilir. sonuçta sevgili olarak da berabersiniz hiç değilse sözlü olmuş olursunuz.daha anlamlı olur ilişkiniz.zemuszemus
ben sevgilimle 9 aydır beraberim biz bile sıkıldık kaçamak görüşmekten.:sinifsinif:
onun okulu yeni bitti.benim daha 4 senem var.
ben de isterdim söz yapalım ama daha çok erken.

hem ailem izin vermezki okul bitmeden :çok üzgünüm:

sen elalemi düşünme ne uygunsa o yapılmalı asker falan bitsin öyle sözlenin söz süresi uzasın napalım

o yandan baksan zor bu yandan baksan ayrı zor en iyisi geç tanışacaksın bi sene iki sene flört sonra direk evlilik

Back