Ben de bekliyorum valla:) Önce kendi ayaklarınızın üstünde durun. Hele ki askerliğini yapıp gelmeden evlenme bence
askerliğide şimdi 12aya çıkarıyolar galiba gel teskere gel teskereee çoookk beklemem lazım çokkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bekliyorum valla:) Önce kendi ayaklarınızın üstünde durun. Hele ki askerliğini yapıp gelmeden evlenme bence
askerliğide şimdi 12aya çıkarıyolar galiba gel teskere gel teskereee çoookk beklemem lazım çokkkk
bnde 8 yıllık ilişki içindeyim :asigim: ya kendi aramızda söz yapalım dedik önce sonra konusmaya geldi bunlar.. ertsei gün tüm komsular hayırlamaya geldi.. taa baska sehirde olan dedemlerin kulağına kadar gitmiş söz yapmışarda caırmamışlar die küstüler.of yaaa annemde madem yaptık bilio herkes gerek yok madm dio :) ama olmamış seyi oldu die cıkarttılar..dısarıda dha rahatız ama annem böle kalsın dio cünkü daha 19 yasındayız askerliği war we en az3 4 yıl war düğüne..kafam cok karıştıı. annem sözlenirsen bazı seyler değişir bu kadar raha olamassın diyo..ama küçükte olsa aile içinde düşünüyoruz..siz ne dersinizzzz