kac yasindasiniz?
siz şimdilik bi söz yapın.askerden gelincede nişan yaparsınız.en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum karar sizin
ewet kızlar biz yaklaşık 8yıldır beraberiz erkek arkadaşımla aynı memlekette okuyoruz benim okulumun bitmesine 2yıl onunki belli değil ama 2yıldan 4yıllığa geçerse yaklaşık 4yıl felan var bide askerlik baya zaman alacak ama ailelerden bilmeyen kalmadı annem felanda biliyorda bugünde baya kişi gördü bizi beraber annem bi söz bari yapalım diyo ama söz yaptıktan sonra büyük nişan mı yapılır yada çok uzun kalmış olacğz biz nişanlı ya ne yapacağımı şaşırdım
benim için okurken evlenmek sorun değil ama onunda elinde bi işi olmuş olsa bi de evlenince gtisin istemiyorum çünkü zaten askerlik uzarsa 12ay ben ne yaparım evli olunca daha zor oluyo muş
hemen evlenmiyceksen sözde yapma nişanda...
ama sen 2 yıl okulu bitirirdsin senin okul biter bitmezde evleniriz diyorsan yap nişan...
ama öyle 4-5 sene filan sözlü nişanlı kalmak güzel değil bence...
askeliği evlendikten sonrada gidebilir...
bencede söz yapmanız yeterlı olur cnm
madem 4 sene var ıkı sene sozlu kalırsınız 2 sene sonrada nısan yaparsınız[/QUOTEteşekküeler canım demekki çokda abes olmazmış
canım ben de 2 yıl öce üniv. bitirdim.erkek arkadaşımla aynı okuldaydk o hala okuyo, uzattıı 6. senesinde..biz 10 gün sonra sözlencez ama senin dedğin gibi uzun süre sözlü kalcaz çünkü okulun bitmesi, askerlik, atamamalarımız(öğretmeniz) derken, nerden bakarsan bi 3 yıl var..bu süre içinde biz de sözlü kalcz çünkü 4 yıldır birlkteyz ve herkes biliyo..annem de aynı şekilde düşünyo laf söz olur konuşur millet diye...
canım bence sözlü olarak kalma sürenizi uzun tut..
aynen bende milletin dilinden çekiniyorum kaç yıl oldu daha evlenemdiler der millet halini bilmez kibence de şöle bi seneye yakın sözlü kalın,sonra nişan olsun bi süre de nişanlı beklyin sonra düğün..bak ben de aynı durumdayım ve böyle yapmayı düşünüyorum.sonuçta düğüne kadar çokuzun yıllar nişanlı bekleyen var..benim korkum bu sürede bi aksilik çıkması..aslında sen de ben de ilşklermzin sağlamlığından eminiz ki bu noktalara kadar gelebilmişz canım ama hani derler ya nişanlı çok beklemenmez diye ondan huzursuz oluyorum..Allah hayrlısını versin..
canım bende 1 hafta sonra sözlenicem ve 1,5-2 sene sonra evlenicem..askerlik problemimiz var bizimde..sözde pek konuşmaz millet ama nişanda dediğiniz gibi niye evlenemediler diye çok laf cıkar..
bana ha sözlenmişsiz ha nişanlı pek farklı gelmiyo ki sözlendikten sonra nasılsa gene herkes görecek bilecek
canım söz yapın sonbaharda sonra arada süreç olur biraz geçer 1 sene filan nişan yaparsınız sonra askerlik filan işleri hallolur .. zaman çabuk geçer merak etme.. şu elalem meselesine de sinir olurum ama var böyle bir gerçek... bende senin gibiym canım 6 senelik bir beraberliğim var geçen şubatta söz yaptık.. 1 ay sonra nişanım var... hala daha insanlar soruyor ee evlenin artık düğün ne zaman? bende lafı koyuyorum napim artık... herkes boş keseden atıyor ... önce kendi hayatlarımız geliyor herkes gibi sonu olmadan evlilik imzadan ibaret ama kendi hayatkarımız ne kdr sağlama alırsak okdr birbrimize bağlı bir şeklde yuva kurarız. yoksa evlilik 1 ayda 15 günde olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?