• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarrr dostinexxx icenler yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deniz yazici

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
278
Puanlar
18
merhaba dostinex kullananlar varmi kullanip etkisini goren hamile kalan birde ben bu ay kullandim hamilelik var gibi hissesiyorum ve 2 tane hapim kaldi icmedim birsey olur diye bilemesim yardim edin bilgisi olanlar yazabilirmi

Ben kullandim cok guclu bir ilac hamile kalmadim ama kalan cok var. dustugune eminsen zaten birakmalisin ama once test yaptirsaydin keske. Kacti prolaktinin?

Dusmustur buyuk ihtimal dusukmus zaten cok yuksek degilmis. bir sikinti olmaz insallah kisa zamanda hamile kalirsin canim.

Insallah canim cumlemize insallah son 2 hap kalinca icmedim korktum

Yani test yaptirsaydin daha iyidi tabi ama olsun icini rahat tut. Biliyorsun bu hormon stresle yukseliyor.
Oyle hissettim cnm icmek istemedim cekindim biraz bakalim adetime 3 gun kaldi adet olursam zaten tekrar baktirmaya gidicem

Hapı kullanırken korun demişti bana doktor siz hamile olabilirim 2 tane kala bıraktım diyorsunuz. Demek ki zararı olmuyor kullanırken denemenin
Bana korunun demedi ama ben okuduklarim kadariyla hamile oldugunuzu anladiginiz zaman ilaci kesin diye bemde icmedim

Bana korunun demedi ama ben okuduklarim kadariyla hamile oldugunuzu anladiginiz zaman ilaci kesin diye bemde icmedim
Doktordan doktora değişiyor demek ki. İnşallah sağlıklı bir evlat nasip olur dileyen herkese hayırlısıyla 🙂

merhaba dostinex kullananlar varmi kullanip etkisini goren hamile kalan birde ben bu ay kullandim hamilelik var gibi hissesiyorum ve 2 tane hapim kaldi icmedim birsey olur diye bilemesim yardim edin bilgisi olanlar yazabilirmi

İnşallah hamilesindir canım. Ne oldu da hissettin mesela? 🌸

Benim prolaktin 30 cikti doktor bana 8 tablet olandan yazdi 7 gunde 1 gun sabah aksam tam al dedi
Benim 31 cıktı. Haftada iki gün yarım yarım kullan dedi. Ama ben de tamamını içmedim açıkçası. Denemeye de başladığım söylenemez doğru düzgün hayırlısı bakalım hepimiz için 🙂

İnşallah hamilesindir canım. Ne oldu da hissettin mesela? 🌸
Canim adetime 1 hafta kala kasik agrisi ve bel agrisi birde dun iki defa yerden kalkmak isterken sag kasigima oyle birsey battiki agzim acik kaldi hatta aaa diye bagirdim arada batma oluyor bas doonmeside var gogus uclarimda agriyor oyle cnm

Benim 31 cıktı. Haftada iki gün yarım yarım kullan dedi. Ama ben de tamamını içmedim açıkçası. Denemeye de başladığım söylenemez doğru düzgün hayırlısı bakalım hepimiz için 🙂
Bana tam kullan hemde ayni gun 1 tane sabah 1 tane aksam 7 gun sonra yine ayni bemde okuduklarimdan herkes yarim yarim kullaniyor bende sasirdim

Benim de adetime bir hafta kaldı kasıklarımda belimde ağrı var ve yorgunluk baş ağrısı . İnşallah ya ben de hamileyimdir💕💕

Benim de adetime bir hafta kaldı kasıklarımda ağrı var ve yorgunluk baş ağrısı . İnşallah ya ben de hamileyimdir💕💕
Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin bas agrisi hic bahsetme hic bu kadar basim agrimamisti normalde agri kesici icince gecer bu ay agri kesici bile fayda etmedi

Hapı kullanırken korun demişti bana doktor siz hamile olabilirim 2 tane kala bıraktım diyorsunuz. Demek ki zararı olmuyor kullanırken denemenin
Olmuyormus hatta bazi insanlara hamile kalabilsinlee diye veriliyor korunulmuyor. Son 3 yilda yapilan arastirmalarda hamile kalmanin sakincali olmadigi anlasilmis. Ama adet grcikince birakiyorsun.

Back