Gerçekten mi canım bunun için ne yapabilirim pekiDiger belirtileri bilemicem ama idrarda yanma enfeksiyon belirtisi canim
Ah ah her ay böyleyim kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip eder dediğin gibi sabır ve duayla bekliycemInsallah canim allah isteyen herkese nasip etsin. Umarim hamilesindir fakat birazdaha sabirli olmani tavsiye edicem yoksa dusunmekten kafayi yersin biraz daha sabirla adetini bekle
Canim akintin varmi varsa ne renk bide yanma yaninda kokuda varmiGerçekten mi canım bunun için ne yapabilirim peki
Ah ah her ay böyleyim kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip eder dediğin gibi sabır ve duayla bekliycem
Yok canım onlar yoktur sadece yanma varCanim akintin varmi varsa ne renk bide yanma yaninda kokuda varmi
Şuan var mı bebiş kuzumBende yaklasik 3 sene belki bu ay olmustur umuduyla yasadim ve her ay kendimi kandirmaktan baska birsey yapmadim. Anca piskolojimi bozdum
Doktora görünebilirsin fitil verir insallah en kisa zamanda gebelikte olurYok canım onlar yoktur sadece yanma var
Doktora görünebilirsin fitil verir insallah en kisa zamanda gebelikte olur[/QUOT inşallah canımmmm inşallah dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim
Şuan var mı bebiş kuzum
Üşütmede olabilir diyorlar bilmiyorum canım bi kaç gün daha bekliycem yanma için geçmezse doktora görüncemCanim belkide idrar yollari iltihabi ola bilir yanma var dedigin icin?!
Rabbim inşallah ol der olur canım ismin nr duamda ismini geçireyimYok bitanem hala yok. Simdi ivf tedavisine basliyoruz
Üşütmede olabilir diyorlar bilmiyorum canım bi kaç gün daha bekliycem yanma için geçmezse doktora görüncem
İnşallah canımTabi gorunmekte fayda vardir insallah kotu birsey yoktur sanmiyorumda
Rabbim inşallah ol der olur canım ismin nr duamda ismini geçireyim
Habibe canım muhakkak her daim duamdasınMuhakkak kun fe ye kunInsallah birbirimizi dualarla analim birbirimize dua edelim. Ismim ayse senin ismin ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?