Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr çok acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Canlarım hepimiz aynı moddayız eminim her an kendimizi dinliyorz hamilemiyiz değil miyiz Rabbim inşallah bu uç aylar hurmetine hepimize nasip eder... Kızlar yaklaşık iki hafta önce son adetimi oldum ve son uç gündür inanılmaz derecede kasıklarım ağrıyor ve batmalar hissediyorum karnımda bi şişkinlik hissediyorum bide 4 gündür idrarımda yanmalar oluyor biliyorum çok erkendir varsa da bile sizce hamile olma ihtimali varmı

Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin. Umarim hamilesindir fakat birazdaha sabirli olmani tavsiye edicem yoksa dusunmekten kafayi yersin biraz daha sabirla adetini bekle

Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin. Umarim hamilesindir fakat birazdaha sabirli olmani tavsiye edicem yoksa dusunmekten kafayi yersin biraz daha sabirla adetini bekle
Ah ah her ay böyleyim kuzum inşallah Rabbim hepimize nasip eder dediğin gibi sabır ve duayla bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…