• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr çeyizim için aldıklarım ...

ugurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
12
0
36
İstanbul
nasıl sizce yorum olabilirmiyyiiimmm .. değişik ve sevimli seylere bayılıyrmm :16::16: $IMG-20130616-WA0004.webp$IMG-20130625-WA0001.webp$IMG-20130624-WA0004.webp$IMG-20130624-WA0003.webp$IMG-20130624-WA0002.webp$IMG-20130624-WA0001.webp$ROOC-VENUS-ART-RENKLI-BICAK-KP-11218-5__82713427_0.webp$Rooc-Venus-Art-Bicak-Teflon-Renkli-Bicak__76757886_0.webp$IMG_3628.webp$8695554112435_1_304x424_1.webp$12785_buyuk.webp$12783_buyuk.webp$12705_buyuk.webp$10916_buyuk.webp$IMG-20130625-WA0005.webp

Eklentiler

• $cup cake kaslerim.webp
    $cup cake kaslerim.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 308
  • $images.webp
    $images.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 209
  • $kavanoz.webp
    $kavanoz.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 217
canım çok güzeller ne zaman ve nereden aldın cupcakeli kavanozları ben dün migrosa gittim yoktu

slm cnm tşk ederim. ben istanbulda yasıyorum ve ınanırmısın burda dolaşmadığım migros kalmadı. Tatil için bodruma gitmiştim oradakı tansas ve miğrosta buldum buyuk olan kavanozıda tantiyonıden aldın suan tantitonide mevcur istersen web sayfasından bakabilirsın ama cok pahalı. migrosta 7,90 tl tantitoni 15 tl acayıp fark var . bnden sana tavsiye farkli sehirlerde oturan arkadasların veya abrabaların varsa rica et cünkü bnde 3 tanesi için oyle yapmıştım . umarım bulursunn :1:

güle güle kullan canım çeyizciklerini anlaşılan işe cicilerden başlamışsın hayırlı olsun devamı gelir inş:16:

zeynepesin ve kansu sizede ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah aldıkça sizinle paylaşıcam . :16::16::16::16::16::42::42:
sizlerdende bekliyorz güzel cicişleriniziii :D:9:

Canım herşey çokşirin çok güzel güle güle kullan..Cup cake lerini nereden aldın bende istiyorum da:)

Canım herşey çokşirin çok güzel güle güle kullan..Cup cake lerini nereden aldın bende istiyorum da:)

çok tşk ederim canım . migros ve tansaştan bulabilirsin . fakat istanbulda yasıyrsan zor olabilir bn bunları bulmak için cok uğrastım desem (6 ay kadar:27:) o yuzden diğer arkadasımada tavsiye ettiğim gibi istanbul dışında yaşayan arkadas veya akrabanız varsa veya sen cıkarsan sekir dısına rica et oralardaki migros ve tansaşlara bakailirsin . umarımki isteyen herkez bulsun. eğerki acelen varsa hemn almak istyrsan tantitoni mağazalarında bulabirsin web sitesinede bak bi istersen :54:

cupcake aşkına çok cicilerrr maşallah birsürü almışsın tam bir cupcake seversin:) güle güle aşkla kullan canım :16:

Son düzenleme:
slm cnm tşk ederim. ben istanbulda yasıyorum ve ınanırmısın burda dolaşmadığım migros kalmadı. Tatil için bodruma gitmiştim oradakı tansas ve miğrosta buldum buyuk olan kavanozıda tantiyonıden aldın suan tantitonide mevcur istersen web sayfasından bakabilirsın ama cok pahalı. migrosta 7,90 tl tantitoni 15 tl acayıp fark var . bnden sana tavsiye farkli sehirlerde oturan arkadasların veya abrabaların varsa rica et cünkü bnde 3 tanesi için oyle yapmıştım . umarım bulursunn :1:

ya aklıma gelmedi değil ama bana kafayı yemişin diyolar dalga geçiyolar :1:
tantitoniden almam ya ne gerek var 15 tl vermeye eğer bulursam mutlaka alıcam ama teşekkür ederim cevabın için :17:

çok tşk ederim canım . migros ve tansaştan bulabilirsin . fakat istanbulda yasıyrsan zor olabilir bn bunları bulmak için cok uğrastım desem (6 ay kadar:27:) o yuzden diğer arkadasımada tavsiye ettiğim gibi istanbul dışında yaşayan arkadas veya akrabanız varsa veya sen cıkarsan sekir dısına rica et oralardaki migros ve tansaşlara bakailirsin . umarımki isteyen herkez bulsun. eğerki acelen varsa hemn almak istyrsan tantitoni mağazalarında bulabirsin web sitesinede bak bi istersen :54:

ÇOOKKK T.ederim cevap verdiğin için bakıcam artık...Tantitonide çok pahalı ya 1 tanesi 39 muydu neydir..3 tane alsan bir sürü para oyüzden almıyorum :s

Back
X