Benim adetim çok düzenlidir birgün bile oynamaz ama 6 gündür adetim gecikiyor test yaptım fakat çıkmadı , sabahları midem çok bulanıyor ve göğüs ucumdaki halka kocaman olmuş ve sivilce gibi şeyler çıkmış acaba hamilemiyimdir hamileysemde adete yakın bebek olur mu ? Çarşamba günü kan vericem. Cevaplarsanız çok sevinirim
Benim adetim çok düzenlidir birgün bile oynamaz ama 6 gündür adetim gecikiyor test yaptım fakat çıkmadı , sabahları midem çok bulanıyor ve göğüs ucumdaki halka kocaman olmuş ve sivilce gibi şeyler çıkmış acaba hamilemiyimdir hamileysemde adete yakın bebek olur mu ? Çarşamba günü kan vericem. Cevaplarsanız çok sevinirim
Son ayda stresli birşeyler yaşadınız mı. Benmde çok düzenlidir kpss çalıştığım ay hiç adet olmamıştım. Doktora gittim. Yumurtanız çatlamamış bu ay adet olmayacaksınoz beklemeyin dedi.
Son ayda stresli birşeyler yaşadınız mı. Benmde çok düzenlidir kpss çalıştığım ay hiç adet olmamıştım. Doktora gittim. Yumurtanız çatlamamış bu ay adet olmayacaksınoz beklemeyin evet stresli bi aydı bu ay