• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlarrr bu köşe nasıll çok begendim ben:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
$images (19).webp

nasıl renginide seklinide çok begendim ama canlısını görmedim daha netten buldum hafta sonu gidip bakıcam inşallah :16:

çok güzel çok beğendim
.az kullanılan bir odada olursa tamam ama günlük kullanımda mahvalour canım

çok güzel çok beğendim
.az kullanılan bir odada olursa tamam ama günlük kullanımda mahvalour canım

günlük düşünüyorum canım ya çok mu kötü olur ki açık ya rengi bende düşünüyorum aslında olmazsa bide kırmızısına bakarım artık:2:

köşe takımları çok şirin görünüyor ama sana tavsiyem eğer odan çok dar değilse normal oturma grubu alman daha kullanışlı. ama illaki köşe takımı istiyorsan buda gayet güzel :)

köşe takımları çok şirin görünüyor ama sana tavsiyem eğer odan çok dar değilse normal oturma grubu alman daha kullanışlı. ama illaki köşe takımı istiyorsan buda gayet güzel :)

canım hafta sonu evimiz olcak inş. henüz ortada ev yok :1: ama köse takımlarını çok begeniyorum ben ya normal oturma grubununda daha kullanışlı olduğunu biliyorum aslında ama işte gönlüme söz geçmiyor :1:

kızlar bakın bi de bu var yatakta oluyor hem
$images.webp
$images (1).webp

Bayıldım gerçekten de pembe renkli koltuk takımına..Ben de aynen bu şekjilde birşey arıyorum ama nerden bulabilirim.Her yere baktım ama özel imalat yapmak durumunda kalacağım o da çok pahalıya geliyor:(

Back
X