• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr bu hamilelik belirtisi olabirmi yardımmmm

milkshake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
4.064
7
116
Diğer
kızlar bugün adetimin 19.günü 2 haziranda adet oldum geçen gün yine bir konu açmıştım kasıklarımda özellikle sol kasığımda bir sancı gibi basınç gibi değişik bir ağrı şeklinin olduğunu söylemiştim ve dr. aramıştım oda bana test yapmamı söyledi ama yapmıştım ama negatifti varsa bile bu kadar kısa sürede çıkmazdıki.
dün af edersiniz ama ağda yaptırmak için ağda salonuna gittim fakat dayanamadım sanki ilk defa ağda yaptırıyorum etimden et koptu dayanamayacağım kadar acıdı ağdayı yapan bayan hamile olup olmadığımı sordu bende değilimdir herhalde dedim oda genelde insan hamileyken vücudu bu kadar hassas olur daha çok acı çeker dedi ve daha sonra kaşlarımı aldırdım ve kaşlarımda bile aynı acıyı hissettim canım çok acıdı kuaförde aynı şeyi söyledi hamilemisin diye bende değilimdir çünkü üstüne durmadık biz bu ay çok dedim hem daha 18. gün dedi oda belli olmaz bazen insan adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalabiliyor dedi ..
kafam karıştı kızlar yardım edin böyle bir şey hamilelik belirtisi olabilirmi? çok bebiş istiyorum dış gebelik geçirdim....:enbuyukkk:

kızlar sanırım bu konu hakkındada kimsenin bir bilgisi yok galiba yada kimsenin başına gelmeyen garip şeyler benim başıma geliyor:1shok::uhm::a015:

canım gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir ben hamileyken böyle bişey gelmedi başıma gebelik testini kanda baktır canım kesin sonuç verir negatif veya pozitif inşallah hamilesindir tatlım allah gönlüne göre versin

Ya haklısın ama idrar testi yapsam şimdi sonuç vermez kan testi yaptırmam için hastaneye dr. gitmem lazım ama gitmek istemiyorum bu kaçıncı acabalar dr. karşı yalancı çoban oldum başka kan testi yaptırabileceğim özel bir polinikte yok burda o yüzden beklemekten başka çarem yok galiba ama artık bıktım hüsrana uğramaktan hep acabamı demektensenağlamasenağlamasenağlama
dün akşam bir arkadaşımı gördüm 5 aylık hamileymiş çok şaşırdım oda 3 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu ve istemeden olmuş allahım bu nasıl şey ya nasıl istemeden oluyor bizim neden olmuyor biz birde o kadar uğraşıyoruz hep korunuyorlar bir kere korunmuyorlar ve hemen o gün hamile kalıyorlar bu nasıl oluyor biz aylarca korunmadan defalarca ilişkiye giriyoruz olmuyor olmuyor olmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım seni çok iyi anlıyorum benimde 6 yıldan sonra oldu bebeğim gerçi benim olmaması gibi bir sorun yoktu düşüyordu sürekli ama yinede çok kötü bir dönemdi nasip canım benim kimi istemez peşpeşe doğurur kimide ister çabalar geç olur ümidini yitirme allahın gönlünde çok birtanede sana nasip eder inşallah yanımda arkadaşım var ebe okudu senin yazdıklarını evet bazı kadınların hamilelik döneminde ağrı eşiği çok düşük olurmuş bu hamilelik belirtisi olabilirmiş yani gebelik döneminde ağrıyı daha çok hissedebilirmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım .....

ayyy canlarım çok teşekkür ederim iyiki varsınız:enbuyukkk:sizleri çok seviyorumŞeniz umarım inşallah vardır artık benimde olsun istiyorum ama umutlanmakta istemiyorum çünkü her ay bir hüsran hayırlı haberi eşimden bile önce ilk sizle paylaşcam dua edin inşallah vardır:icecream:

ayyy canlarım çok teşekkür ederim iyiki varsınız:enbuyukkk:sizleri çok seviyorumŞeniz umarım inşallah vardır artık benimde olsun istiyorum ama umutlanmakta istemiyorum çünkü her ay bir hüsran hayırlı haberi eşimden bile önce ilk sizle paylaşcam dua edin inşallah vardır:icecream:

canım benim merhaba inşallah vardır evet dua ediorum senin için ama ben dün aynı hüsranı yaşadım hatta konu bile açmıştm dün ben de mayıs 31 de adet ooldun falan yani dün ayın ortaları gişbiydi ben 2 gün miğde bulantısı çektm kustum bide hep burnuma yağ kokusu geliodu bide sağ kasığımda müthiş ağrılarım vardı dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı birkez daha hüsran 1 senedir olduğu gibi o yüzden sen yineden ümtlü ol tabi ama çok ta umutlanma çünkü ben dün resmen hamile gibi gittim doktora ama negatifi görünce yine çok üzüldüm tabiki insana göredeğişir hamilelik belirtsi inşallah sen hamilsesindir

kızlar bugün adetimin 19.günü 2 haziranda adet oldum geçen gün yine bir konu açmıştım kasıklarımda özellikle sol kasığımda bir sancı gibi basınç gibi değişik bir ağrı şeklinin olduğunu söylemiştim ve dr. aramıştım oda bana test yapmamı söyledi ama yapmıştım ama negatifti varsa bile bu kadar kısa sürede çıkmazdıki.
dün af edersiniz ama ağda yaptırmak için ağda salonuna gittim fakat dayanamadım sanki ilk defa ağda yaptırıyorum etimden et koptu dayanamayacağım kadar acıdı ağdayı yapan bayan hamile olup olmadığımı sordu bende değilimdir herhalde dedim oda genelde insan hamileyken vücudu bu kadar hassas olur daha çok acı çeker dedi ve daha sonra kaşlarımı aldırdım ve kaşlarımda bile aynı acıyı hissettim canım çok acıdı kuaförde aynı şeyi söyledi hamilemisin diye bende değilimdir çünkü üstüne durmadık biz bu ay çok dedim hem daha 18. gün dedi oda belli olmaz bazen insan adet bitiminden hemen sonra bile hamile kalabiliyor dedi ..
kafam karıştı kızlar yardım edin böyle bir şey hamilelik belirtisi olabilirmi? çok bebiş istiyorum dış gebelik geçirdim....:enbuyukkk:

canım benimde haziran 2.hastalandım ve geçen gün ağda yaparken benimde canım çok acıdı hiç olmazdı öyle ama yarıda bıraktım dayanamadım çünkü gerçekten bu gebelik belirtisi olabiliyomu şaşırdım:sm_confused:

canım benim merhaba inşallah vardır evet dua ediorum senin için ama ben dün aynı hüsranı yaşadım hatta konu bile açmıştm dün ben de mayıs 31 de adet ooldun falan yani dün ayın ortaları gişbiydi ben 2 gün miğde bulantısı çektm kustum bide hep burnuma yağ kokusu geliodu bide sağ kasığımda müthiş ağrılarım vardı dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı birkez daha hüsran 1 senedir olduğu gibi o yüzden sen yineden ümtlü ol tabi ama çok ta umutlanma çünkü ben dün resmen hamile gibi gittim doktora ama negatifi görünce yine çok üzüldüm tabiki insana göredeğişir hamilelik belirtsi inşallah sen hamilsesindir

Belkide bilmiyorum allahtan hayırlısı dileyelim hepimiz için inşallah tez zamanda hepimiz hamile kalırız:emir_bebek: Senin içinde üzüldüm tatlım ne yapalım bir dahaki aya yine umudumuz var en azından düzenli adet oluyoruz vs. hadi bakalım belki aynı zamanda hamile kalırız ve burdan güzel haberlerimizi veririz olurmu dersin:1rolleyes:

kızlllarrrrrr peki ben bu akşam idrar testi yapsam kendim evde çıkmazmı acaba az bir ihtimalde olsatatlicadiarzu kadınlar kulubü diğer yazılarında sanki öyle bişey hatırlıyorum adetlerine 8-9 gün kala hamilelik testi pozitif çıkan yoksa benmi yanlış anladım offfff beklemek çok sıkıcı ya vardır ya yoktur ama işte böyle ortada kalmak acabamı demek en kötüsü bu:bbo:

canım evde ki testlerde biliyorsan adet gününden en az bir ahfta geçmesi lazım. çok düşünmemeye bak ama inşallah hamilesindir.benim de bi gün geçti kasıklarımda ağrı var adet olacağımı biliyorum ama yine de umut oluyor insanın içinde seni çok iyi anlıyorum

valla arkadaslar aranıza yeni katıldım,hamile kalmak ne kadar zormuş,evliligin ilk ayları olmasın diye dikkat ederiz olmasını isteyincede ugrasırız.insanın psikolojisini bozuyor bu süreç her belirtiyi acaba hamilemiyim diye meraklanmak Allah yardımcımız olsun Allah herkese hayırlı bebişler nasip etsin benimde karnımın alt kısmında sol kasıgımda hafif bir dolgunluk var şişlik,sürekli uykum geliyor adetime daha 6 gün var ama bu zamana kadar iki idrar testi yaptım negatif çıktı bana erken yaptıgımı adet dönemimi bekleyip geçiktiginde yapmamı daha kesin sonuç alacagımı söylediler. benimde kaşlarımı aldıgımda çok canım acıyor cildim hassaslaştı ama inanın baska hiç belirti yok adet dönemimi beklemekten baska çarem yok..umutlanmakta istemiyorum.Allahım herseyin hayırlısı hepimiz için dua ediyorum arkadaslar inanın saglıklı bebekler inş yorumlarınızı görüşlerinizi okumak beni çok rahatlatıyo umarım herseyin hayırlısı olur hepimiz için saglıklı bebeklerimiz olur mutlu haberleri veririz...umutsuzluk yok yola devam dualarım sizinleeee

kızlarrrr idras testi yaptım kendim evde kafayı yicem ya laelaelaelaelaeışıga tutunca renk pembe falan değil ama sanki gölge gibi orada siyah bir çizgi oluşuyor ya benmi yanlış görüyorum böyle bir şey olabilirmi ayyy yarın hafta sonu olmasa bir hastaneye gidip bhcg baktırayım diyorum ama oda olmuyor birde kaç gün önceden bhcg den gebelik tespit edilebiliyor ne zor şey valla allah kimsenin sabrını bu şekilde sınamasınCADIARZU

kızlarrrr idras testi yaptım kendim evde kafayı yicem ya laelaelaelaelaeışıga tutunca renk pembe falan değil ama sanki gölge gibi orada siyah bir çizgi oluşuyor ya benmi yanlış görüyorum böyle bir şey olabilirmi ayyy yarın hafta sonu olmasa bir hastaneye gidip bhcg baktırayım diyorum ama oda olmuyor birde kaç gün önceden bhcg den gebelik tespit edilebiliyor ne zor şey valla allah kimsenin sabrını bu şekilde sınamasınCADIARZU
iyi geceler kızlar bendede sol alt kasığımda ağrı oldu 7 haziranda adet olmuştum hep erken gelir bu ay yok daha adetimde geçikti heyecanlanlak istemiyorum çok fzala 2 yıldır istıyoruz olmuyordu aşılamada yaptırdık olamadı sağ kasığım aprıdığı zamanda olmuştu hamilelik falan olmadı ilk defa sol kasığım ağrıdı bir bilgisi falan olan varmı perşenbe doktara gidicem bakalım hayırlısı

Back