C
crnnn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi crnnn
-
küllü kumral olmazlmaz: saçlarında röfle var sanırım yeserme olur bu kez,ben loreal koyu kumralla kapatmıstım
canım alakasız olacak ama saçlarının rengi çok hoşuma gittizemuszemus platin değil mi bir de düz boya mı acep:kedi:
düz boya cnm evde kendim boyuyorum şutarafagitti
delikafaduldeno zamann son bi ricam daha olacak canım:kedi: saçının kendi rengi nedir,bir de hangi marka ve numarası lütfenn lütfennnn:jeyyar:
sağol canım ya kaydirigubbakcemile5 ben de senelerdir röfle yaptırıyordum ama artık düz boya istiyorum.Saçlarına ve rengine hasta oldum,turunculuk filan da yok çok güzel maşallah
koyu kumral kapatır cnm ama koyu kumral kahvemsi gibi oluyor düz kumrala boyasan kapatmaz, cabuk akmıyor 2 3 boyamaya oturur rengi daha sonra istedigin renklere boyarsın opuyorumnanaktan
canım 2 seçeneğin var bence...ya istediğin kumralın 1 ton koyusunu kullanacaksın,yıkadıkça biraz açılacak ve rengi oturacak,ya da atıyorum koyu kumral istiyorsan 1 kere boyayacaksın o biraz akacak,1-2 hafta bekleyeceksin ve tekrar boyayacaksın,sonra kendi saçın uzadıkça da çok kötü bi görünümle karşılaşmadan kullanacaksınzemuszemus
çok sağol cnm fikir verdiğin için :1hug: o kadar kararsızım ki yaaaaaaa:gitme:
kendi saç rengin ne acaba?
cnm ne demek ama umarım pişman olmazsın,çünkü geçen sene bu zamanlar bende aynı şekilde koyuya çevirip kendi saçımı kullanmak istedim,ama boyadığımın haftası çok pişman olmuştum:kedi: sarı saç bi başka çünküopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?