Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrr birde bana yardımcı olabilir misiniz?:D

• Konu Sahibi Konu Sahibi crnnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

crnnn

Ziyaretçi
kızlar saçlarım sarı ama ben kumral tonlarına boyatmak yani koyulaştırmak istiyorum ne tavsiye edersiniz hangi marka boyayla boyarsam en az yıpratır ve kapatır? kumrala mı yoksa küllü kumralamı boyarsam iyi olur turunculaşma olmasındanda korkuyorum saç resmimide koyuyorum lütfen yardımcı olun da boyayım saçımı CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim çünkü resmi silcem şimdiden çok tşk ederim a.s.

küllü kumral olmaz lmaz: saçlarında röfle var sanırım yeserme olur bu kez,ben loreal koyu kumralla kapatmıstım

canım alakasız olacak ama saçlarının rengi çok hoşuma gittizemuszemus platin değil mi bir de düz boya mı acep:kedi:

küllü kumral olmaz lmaz: saçlarında röfle var sanırım yeserme olur bu kez,ben loreal koyu kumralla kapatmıstım

röfle yok cnm düz boya var loreal koyu kumral la boyasam güzel kapatırmı cnm akınca kötü bi renk olur mu yada çok akıyo mu?fisfisfis

canım benim bildiğim koyuya dönerken turunculaşma çok nadir oluşur,bende platin röfleli saçlarımı karamel e boyamıştım ama turunculuk filan olmadı.bir de naçizane tavsiye;çok kısa zamanda eski saçlarını geri isteyeceksin,çünkü sarı saç dan dönenler genelde pişman oluyor ve kullanamıyor,tecrübeyle sabittiryerimseniben

delikafaduldeno zamann son bi ricam daha olacak canım:kedi: saçının kendi rengi nedir,bir de hangi marka ve numarası lütfenn lütfennnn:jeyyar:

nedemek cnm tabiiki sölerim koleston 11/1 açık küllü sarı :dance: direk boyuyorum açma falan yapmadan

sağol canım ya kaydirigubbakcemile5 ben de senelerdir röfle yaptırıyordum ama artık düz boya istiyorum.Saçlarına ve rengine hasta oldum,turunculuk filan da yok çok güzel maşallah

koyu kumral kapatır cnm ama koyu kumral kahvemsi gibi oluyor düz kumrala boyasan kapatmaz, cabuk akmıyor 2 3 boyamaya oturur rengi daha sonra istedigin renklere boyarsın opuyorumnanaktan

sağol canım ya kaydirigubbakcemile5 ben de senelerdir röfle yaptırıyordum ama artık düz boya istiyorum.Saçlarına ve rengine hasta oldum,turunculuk filan da yok çok güzel maşallah

çok tşk ederim tatlım saç rengin kumral tonlarında ve boyayı çabuk kabul ediyorsa yani benimki gibi sende boyayabilirsin yerimseniben

koyu kumral kapatır cnm ama koyu kumral kahvemsi gibi oluyor düz kumrala boyasan kapatmaz, cabuk akmıyor 2 3 boyamaya oturur rengi daha sonra istedigin renklere boyarsın opuyorumnanaktan

ama ben bi kaç kez boyayıp istediğim renk boyamak istemiyorum ki dipten doğal saçım çıkınca arada fark oluyo hoş olmuyo o yüzden koyu renge boyayıp bi dahada boyamak istemiyorum kışa gircez öyle doğal saçım uzasın gitsin istiyorum bıktım boyamaktan yaaa mafoldumben

başka kimse yok mu bana yardım edecek :sinifsinif:

canım 2 seçeneğin var bence...ya istediğin kumralın 1 ton koyusunu kullanacaksın,yıkadıkça biraz açılacak ve rengi oturacak,ya da atıyorum koyu kumral istiyorsan 1 kere boyayacaksın o biraz akacak,1-2 hafta bekleyeceksin ve tekrar boyayacaksın,sonra kendi saçın uzadıkça da çok kötü bi görünümle karşılaşmadan kullanacaksınzemuszemus

çok sağol cnm fikir verdiğin için :1hug: o kadar kararsızım ki yaaaaaaa:gitme:

kendi saç rengin ne acaba?

çok sağol cnm fikir verdiğin için :1hug: o kadar kararsızım ki yaaaaaaa:gitme:

cnm ne demek ama umarım pişman olmazsın,çünkü geçen sene bu zamanlar bende aynı şekilde koyuya çevirip kendi saçımı kullanmak istedim,ama boyadığımın haftası çok pişman olmuştum:kedi: sarı saç bi başka çünküopuyorumnanaktan

biliyorum aslında sarı rengide çok seviyorum ama saç dökülmesiyle başa çıkamadım çok fazla dökülüyo hemde nişanlım doğal rengini tekrar istiyo şu dökülme sorunu olmasa ahhh :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…