• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr bi bakın buraya ne oluurrr

cillli

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
42
0
286
Ankara
kızlar adetim gecikti. en son 15 ocakta adet görmüştüm. sadece 25-26-27 ocakta eşimle birlikte oldum.daha sonra olamadık. geri çkilme yöntemini kullanmıştık(ne kadar koruyosa o da artık) evde test yaptım negatifti. c.tesi kan testi de yaptırdım o da <1.2 negatif çıktı sonuç. doktorum adet olmazsan 10-15 gün sonra tekrar gel bazen gebelik olsa bile geç belli olabiliyor dedi... eğer hamileysem 3-4 hafta filan olmalı, sonuç çıkmaz mydı şimdiye kadar?? bu sabah da evde test yaptım 2. çizgi silik çıktııı...
bir bebeğe henüz hazur da değiliz....
hiç hamile gibi değilim...
biri bişey söylesin bana kara kara düşünmekten helak oldumm... :18:
ha deyince de kan testi yaptırabilecek bir yerde değilimmm. hafta sonunu beklmek zorundayımmm....

Son düzenleme:
canım silik çıktıysa olabilir ya.bayada geçmiş.testin varsa bida tekkrarla

kesınlıkle yok cnm ıcın rahat olsn ıstemıosun cnku..c.tesı kanda cıkmayan sey carsamba ıdrarda hıc bı sekılde cıkmaz ıdrar testlerı cogu zaman yanıltıyo..3 haftalık bı gebelık olsaydı da kanda bellı olurdu artık yerlesmeden bır gn snra bıle kan tahlılıyle ogrenebılıorz kafana takmana gerek yok

kesınlıkle yok cnm ıcın rahat olsn ıstemıosun cnku..c.tesı kanda cıkmayan sey carsamba ıdrarda hıc bı sekılde cıkmaz ıdrar testlerı cogu zaman yanıltıyo..3 haftalık bı gebelık olsaydı da kanda bellı olurdu artık yerlesmeden bır gn snra bıle kan tahlılıyle ogrenebılıorz kafana takmana gerek yok

bu sabh yaptığım testte en ufak silik bir çizgi bile çıkmadı... nasıl sevindim anlatamam.:)
dün ğlamaktan gözlerim şişti resmenn... dün akşam da adet olacakmş gibi hissettim kendimi:S

bu sabh yaptığım testte en ufak silik bir çizgi bile çıkmadı... nasıl sevindim anlatamam.:)
dün ğlamaktan gözlerim şişti resmenn... dün akşam da adet olacakmş gibi hissettim kendimi:S

hazır değilsen bile bu kadar üzme kendini ya sağlam nedenlerle korunun yada bi bebek haberi alınca sevin canım evlendikten 1 ay sonra aynısını yaşadım üzüldüm ağladım şok oldum ki gebelik çıkmıştı bende 1 hafta sonra tam alıştım seviniyorum derken kanamayla düşük yaptım dış gebelik dediler korkuttular dış gebe olmayımda yeterki düşsün diye günlerce ağladım belkide benim olumsuzluğum yüzümden bebğim düştü şuan tekrar gebeyim ama biliyomusun eşimde ilkte o kadar yıprandı ki hastane olaylarında ilkteki sevinç uçuşmalarını daha az yaşıyor bunuda bi yerde aklında tut

hazır değilsen bile bu kadar üzme kendini ya sağlam nedenlerle korunun yada bi bebek haberi alınca sevin canım evlendikten 1 ay sonra aynısını yaşadım üzüldüm ağladım şok oldum ki gebelik çıkmıştı bende 1 hafta sonra tam alıştım seviniyorum derken kanamayla düşük yaptım dış gebelik dediler korkuttular dış gebe olmayımda yeterki düşsün diye günlerce ağladım belkide benim olumsuzluğum yüzümden bebğim düştü şuan tekrar gebeyim ama biliyomusun eşimde ilkte o kadar yıprandı ki hastane olaylarında ilkteki sevinç uçuşmalarını daha az yaşıyor bunuda bi yerde aklında tut

ah canım ah sorma benimde sürekli hayalimde.Allahım nasib eder inşallah da bizde yaşarız o duyguyu.eşim belli etmesede ne kadar çok istiyo.geçenlerde günüm geçti ne kadar neşeliydi canım ya:( sonu hayal kırıklığı

Back