• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr bi bakarmısınızzzzz???

esin58

2 kız anasi:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
1.895
6
116
İstanbul
3 aylik bebegim var disari cıkınca rüzgardan nefesi kesiliyor yada soguk ortamda nefesini toparlayamıyor.sizinde böylemi oluyor alisırmı dısari cikinca bana bi yardimcı olurmsunuzzz

benim bebeğimde 3 aylık, henüz rüzgara maruz kalmadı oyüzden bişey söyleyemicem ama bence doktora götür...

saglık acısından gayet saglıklı doktoruda rüzgardan koru demişdi ama sizinde olan varmı dedim acaba

var tabii canım olmazmı.rüzgar gelince bizimki çok heyecanlanıyor yutmaya çalışıyor bide güzel gülüyor.ama hava yutmasının iyi olmadığını söylerler hep ben dışarı çıkarken ya atkı sarıyorum yada battaniyeyle örtüyorum.bebek arabaları için yağmurluklar var çok rüzgar varsa onu örtüyorum rüzgar almıyor böylece.

dr.götür bence..ve rüzgara maruz bırakma bebeği rüzgarlı havada çıkarma ..çıkarıcaksan bebe arabasına koy ..ve bebeği rügarın ters yönüne çevir her zaman...

valla ben 1.aydan itibaren disari cikardim oyle bir sorun olmadi alisti bizimki simdi de eve girince agliyor...bence bi dr a danis..

Back