- 2 Kasım 2019
- 228
- 56
- 27
-
- Konu Sahibi inciboncuk16
Aynen öyle kuzum ister istemez strese giriyoruzAnladım canım bütün belirtiler var ama negatif bence çok fazla kafaya takıyoruz bi bıraksak kendimizi ama öyle de olmuyor işte sen unutsan başka bi şekilde karşına çıkıyor işte
Hala adet olmadınız mıAynen öyle kuzum ister istemez strese giriyoruz
Hayır canım pazartesi sağlık ocağına gitcem belki diğer değerlerim hakkında doktor birşey söyler diye sonra da kadın doğuma gözükcemHala adet olmadınız mı
Valla bu ay bnde çakşır kökü suyu kullandımda arkadaşta kullanmış dizinde göbek ağrınız varmış bnim de göbek deliğim düştü zannettimHayır canım pazartesi sağlık ocağına gitcem belki diğer değerlerim hakkında doktor birşey söyler diye sonra da kadın doğuma gözükcem
Evet eğilip doğrulamıyordum yırtılıyordu sanki ama hamile olsam şu zamana kadar çoktan çıkardı idrar testleri de silik çıkıyor kan da negatif ne yapacağımı şaşırdımValla bu ay bnde çakşır kökü suyu kullandımda arkadaşta kullanmış dizinde göbek ağrınız varmış bnim de göbek deliğim düştü zannettim
Bnde aynı öyleyim hala da devam ediyor eğilip birsey yapamamEvet eğilip doğrulamıyordum yırtılıyordu sanki ama hamile olsam şu zamana kadar çoktan çıkardı idrar testleri de silik çıkıyor kan da negatif ne yapacağımı şaşırdım
Bence doğru sonuç veriyor çünkü ben 38. günümde yumurtlama görmüştüm fakat değerlendirememişti. bir daha da uzun süre görmedim. fakat 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım :)Hadi hayırlısı olsun canımBu arada Ben ilk defa duydum pcosların ovülasyon testleri doğru sonuç vermiyor mu çünkü bende yapmak istiyorum ama böyle olunca ikilemde kaldım
Merhaba ben aylarca hiç görememiştim yumurtlama bir kere 38. günümde gördüm onu da değerlendirememiştim. nasip yani :) ama 2 ay sonra tamamen kendiliğinden oldu hala inanamıyorum 14 haftalık hamileyim. Allah herkese nasip etsin. bence kafanızı rahatlatın ve hiç yapmadığınız ağır hareketli işler yapın. ben işten ayrıldım ve köye gitmiştim çok yorulmuştum onun üstüne hemen olmuş demekkimerhaba. Evet pik olmuş. Yarın çatlayıp silikleşmeye bayar.Bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz. Ben de Pcosum henüz çift çizgiyi göremedim. insan silikleri bile farklı yorumlayabiliyor.
Benim devam etmiyor canım hala adet olamadımBnde aynı öyleyim hala da devam ediyor eğilip birsey yapamam
Peki bi kür filan hiç denediniz mi gebe kalmak içinBenim devam etmiyor canım hala adet olamadım
Hayır denemedim adet olmam gereken günden 1 2 gün önce kahve pembe renk akıntı geldi sonra kesildi ondan beri ne gelen var ne gidenPeki bi kür filan hiç denediniz mi gebe kalmak için
Ovi testi kullandın mıHayır denemedim adet olmam gereken günden 1 2 gün önce kahve pembe renk akıntı geldi sonra kesildi ondan beri ne gelen var ne giden
4 ay kadar kullandım sonra bıraktım o zamanlar çok strese giriyordum belki gününü bilmezsem strese girmem kendiliğinden olur zannettim ama yanıldım eğer adet olabilirsem tekrar kullancam birde çakşır otunu denemeyi düşünüyorumOvi testi kullandın mı
Ben çakşır ile hamile kaldım4 ay kadar kullandım sonra bıraktım o zamanlar çok strese giriyordum belki gününü bilmezsem strese girmem kendiliğinden olur zannettim ama yanıldım eğer adet olabilirsem tekrar kullancam birde çakşır otunu denemeyi düşünüyorum
Ne kadar kullandın pekiBen çakşır ile hamile kaldım
Adet başladı kullandım pik gördüm bıraktım yani sadece 19 günNe kadar kullandın peki
Bende Bi deneyim inşallah işe yararAdet başladı kullandım pik gördüm bıraktım yani sadece 19 gün
Yarar inşallah bi de senin o kanamanın nedeni çatlama kanaması olabilriBende Bi deneyim inşallah işe yarar
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah:) Aslında bu konuya çok taktığım söylenemez ama istediğim zaman olur diye 1 sene beklediğim için zor olmasına şaşırıyorum. Muhtemelen ben de hamile olduğumu öğrenirsem çok şaşırırım.Ama şu yumurtlama olayına taktım. Bitki çayı içmeyen ben hayit tohumu içiyorum sırf çift çizgiyi ovülasyondan göreyim diye. Daha reglin 16. günü gerçi.. 20'ye kadar yolu var :)Merhaba ben aylarca hiç görememiştim yumurtlama bir kere 38. günümde gördüm onu da değerlendirememiştim. nasip yani :) ama 2 ay sonra tamamen kendiliğinden oldu hala inanamıyorum 14 haftalık hamileyim. Allah herkese nasip etsin. bence kafanızı rahatlatın ve hiç yapmadığınız ağır hareketli işler yapın. ben işten ayrıldım ve köye gitmiştim çok yorulmuştum onun üstüne hemen olmuş demekki