- 15 Ekim 2020
- 21
- 13
- 28
-
- Konu Sahibi inciboncuk16
Yok hayır bi uygulama kullanıyorum ona göre takip ediyorum bir gün önce yada sonra adet oluyorum o uygulamaya göre ilişki de yumurtlama zamanımda birer gün arayla oldu yani o günleri değerlendirdik o zaman olsaydı şimdiye çıkardı bir hafta gecikince kan verdim negatif çıktı şimdi 20. Günümdeyim hani adet olması gereken günde hamile kaldıysam diye şimdiye çıkar mıydıOvulasyon testinde mi gördünüz yumurtlamayı? Ve son ilişki ne zamandı
Uygulamalar doğru tarihi göstermiyor tahmini bi gün veriyorlar kesin değil. Zaten adetine 15 gün kalmışsa hala yumurtlama dönemindesin. Testle yumurtlama takibi yapmalısın. Gecikmen olunca test yapYok hayır bi uygulama kullanıyorum ona göre takip ediyorum bir gün önce yada sonra adet oluyorum o uygulamaya göre ilişki de yumurtlama zamanımda birer gün arayla oldu yani o günleri değerlendirdik o zaman olsaydı şimdiye çıkardı bir hafta gecikince kan verdim negatif çıktı şimdi 20. Günümdeyim hani adet olması gereken günde hamile kaldıysam diye şimdiye çıkar mıydı
Evet pco var zaten illa ki şaşıyor tarihleri bu ay normalde adet olursam ovülasyon testi yapıcaktım ama ikinci adetimin zamanı geldi hala gelen giden yokUygulamalar doğru tarihi göstermiyor tahmini bi gün veriyorlar kesin değil. Zaten adetine 15 gün kalmışsa hala yumurtlama dönemindesin. Testle yumurtlama takibi yapmalısın. Gecikmen olunca test yap
Pco varsa testler de göstermeyebilir. Akıntı takibi de yap aynı zamanda. Tez vakitte kalırsın umarımEvet pco var zaten illa ki şaşıyor tarihleri bu ay normalde adet olursam ovülasyon testi yapıcaktım ama ikinci adetimin zamanı geldi hala gelen giden yokbakalım dışarı çıkamadığımızdan internetten sipariş verdim gebelik testini gelir gelmez yapıcam bu arada cevapladığınız için çok teşekkür ederim
Amin inşallahPco varsa testler de göstermeyebilir. Akıntı takibi de yap aynı zamanda. Tez vakitte kalırsın umarım
Yumurtlama zamanı vücut sinyal verir bir iki kere dene anlarsın zaten yumurta akı gibi şeffaf bi akıntı olur. Bi iki gün devam eder. Hani uyarılma esnasında şeffaf bi akıntı gelir ya onun gibi ama bu durduk yere gelir. Ben hep ordan anlarım vücudunu tanı testler pco da işe yaramıyorAmin inşallahAkıntı nasıl olmalı yani benim pek düzenli değil o da yada ben fark etmedim nasıl olması gerektiğini
Hadi hayırlı sonuçlar alalım inşallahCanım bende senin gibiyim döngüm 68 gün geçti gecikmem 30 gün idrar testleri sonradan silik çıkıyor kanda hep negatif bende ne yapacağımı şaşırdım sağlık ocağına gidicem kan vermeye tekrar karantinan bitince mutlaka kan testi yaptır bence
İnşallah canım benimde göbek deliğimin orda sanki kaslar yırtılıyormuş gibi ağrı oldu bulantılarım var inşallah hayırlı sonuçlar alırızHadi hayırlı sonuçlar alalım inşallahGidicem bende haftaya hala gebelik testi yapamadım bi Ümit pozitif görmek istiyorum artık hamile olan arkadaşıma sordum belirtilerimi bana da öyle oldu dedi karnımın alt kısmında pıt pıt atıyo göbek deliğimden bi ip çekiliyor gibi inşallah bebişim yerleşiyordur
merhaba. Evet pik olmuş. Yarın çatlayıp silikleşmeye bayar.Bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz. Ben de Pcosum henüz çift çizgiyi göremedim. insan silikleri bile farklı yorumlayabiliyor.Merhaba kızlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karışık gerçekten yumurtlama mu diye
Ovulasyon testi düzenli takip yapıyor musunuzmerhaba. Evet pik olmuş. Yarın çatlayıp silikleşmeye bayar.Bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz. Ben de Pcosum henüz çift çizgiyi göremedim. insan silikleri bile farklı yorumlayabiliyor.
yapmaya çalışıyorum ama bir ara 2 -3 günde 1 yapıyordum. Şimdi 20 Kasımdan beri hayit tohumu kullandığım için hergün yapıyorum.Henüz istediğim kırmızılıkta olmadı.Ovulasyon testi düzenli takip yapıyor musunuz
Bu 4 gün önce yapmıştım 2 gün değerlendirdikmerhaba. Evet pik olmuş. Yarın çatlayıp silikleşmeye bayar.Bugün ve yarını değerlendirebilirsiniz. Ben de Pcosum henüz çift çizgiyi göremedim. insan silikleri bile farklı yorumlayabiliyor.
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bize ve isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah canım benimde göbek deliğimin orda sanki kaslar yırtılıyormuş gibi ağrı oldu bulantılarım var inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Hadi hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar bu benim ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karışık gerçekten yumurtlama mu diye
Benim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama hala bişey yok testler silik çıkıyor sonradan durum bu canım kan sonucum da negatifinşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim bize ve isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinBu arada ben test yaptım niye negatif maalesef sanırım kist oluştu yine bakalım doktora gidicem haftaya sende durumlar ne
Anladım canım bütün belirtiler var ama negatif bence çok fazla kafaya takıyoruz bi bıraksak kendimizi ama öyle de olmuyor işte sen unutsan başka bi şekilde karşına çıkıyor işteBenim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama hala bişey yok testler silik çıkıyor sonradan durum bu canım kan sonucum da negatif