- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
ben de 2012 mezunuyumkpssye olan inacım giderek azalsa da 2014 te şansımı denicem
inşallah herkesin gönlüne göre verir Allah..
ben daha çalışmaya başlamadım, bi sürü kitap defter almam lazımve benim de korkulu rüyam tarih
ben 2012 kpssine girdm canım gerçekten çok zor bir sınavdı ama yapan yapıo yinedekızlar merhaba
benmde 24 bitiyor miss grill:)) 2012 nin kpss sini çözen var mı ben istatistikleri yazıyorum
tarih 14
mat 15
cogr 15
anayasa 4
Türkçe 25
evet durum bu.. sene ye kadar çok şey değişebilir hedef 90 puan herşeyin hayırlısı olsun. niyet ettiysek bize düşen çalışmak gerisi kader kısmet
bu arada data yedi iklim tavsiye ediliyor tarihten.
kızlar bu konu hakkında açılan bir sürü başlık var....
ayrıca bende gireceğim 2012 ye evde çalıştım 84 aldım..ama yeterli değil 90+ istiyorum.......
kızlarr 2014te atandığımızı düşünsenize kendi evimiz olacak en az 2bin maaşımızzz istediğim gibi evime eşya alırım offf yaaa istediğim gibi alışveriş m.a.cden istediğim makyaj malzemelerimi alırım biyandan çeyizimi hazrlarım ve bir ömür kızlarrr ya evlendiğimzde eşimizin eline bakmak zornda olmıcaz ve güncemiz olucak istediğimiz beğendiğimiz herşeyi alcazzzz offfff offffffffffffff
ben de 2012 mezunuyumkpssye olan inacım giderek azalsa da 2014 te şansımı denicem
inşallah herkesin gönlüne göre verir Allah..
ben daha çalışmaya başlamadım, bi sürü kitap defter almam lazımve benim de korkulu rüyam tarih
kızlar bu konu hakkında açılan bir sürü başlık var....
ayrıca bende gireceğim 2012 ye evde çalıştım 84 aldım..ama yeterli değil 90+ istiyorum.......
off hayallere bak:)Beni hayalim çeyiz falan değilde makyaj malzemeleri almak fikri çezbetti:))
benimde en çok korktuğum tarih, coğrafya nasıl yaparım bilemiyorum:))
90kaldım böyle ben 70 alsam yeter:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?