• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr benim gibi lisanstan 2014 kpss girecek olan var mı

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarrr ben 2012lisans mezunym benm gibi 2014 kpss ye girecek olan var mı ders çalşmaya başladnzmı kızlar ben birtürlü başyamadm buradan birlikte birbirimizi tetikleyp başlayalmmmı kızlar benm genelkültür kötü matematkde ben yardmcı olablrm sizeee haydi kızlarrrr:46:

selaammmm :) 2014 de ben gireceğim kpss'ye 2010 mezunuyum.biraz biraz başladım çalışmaya.benim de matematiğim iyi ama tarihim berbat napıcam bilemiyorum.kolay gelsin,iyi çalışmalar :)

merhaba kızlar bende lisanstan 2014 kpss ye hazırlanmaya niyetlendim şimdiden dershane araştırıyorum.
matematik benmde iyi genel kültür yok :))bol bol tekrar ezber ve farklı yayınlardan test çözersek olmayacak bişey değil. ben ankarada hazırlanıcam siz hangi şehirlerdesiniz.

ben boludan hazırlanıyorum arkadaşlar desenenize hepimiz aynıyız benmde tarih kötü seneye dersaneye gitcem ama bu sene:36: alt yapı yapmaya çalışıorm kızlr ne olur birbirimizin arkasndan itelim tetikleyelm yoksa ben katiyen çalışamam kendim:) gaza getirelm burddan birbirimizi::)

Ben varım ama henüz başlamadım ne zaman başlarım bilmiyorum bir kaç kitap ismi aldım başka bir konudan henüz gidip bakmaya fırsat bulamadım.

benim elimde ihtiyaçın ve bir arkadaşımn dersane notları vr tarihten konu anlatımı olarak, soru bankasıda yediiklim data ve karacan yayınları var ama tabi yeni kaynaklar almayı düşünüyorm şuan aklımda uzman kariyerin modüler set soru bankası var arkadşlr sizde hangi kitplar vr ve neler tavsiye ediosunz bide ben 25 yaşndym siz kaç yaşndasınz arkadşlr:50:

x yayınlarını ilk defa duyuyorum arkadaşlar gerçekten güzel mi yayınlar bilindik değil ya tarih sonçta güvenilir mi bilgileri filan

kızlarr 2014te atandığımızı düşünsenize kendi evimiz olacak en az 2bin maaşımızzz istediğim gibi evime eşya alırım offf yaaa istediğim gibi alışveriş m.a.cden istediğim makyaj malzemelerimi alırım biyandan çeyizimi hazrlarım ve bir ömür kızlarrr ya evlendiğimzde eşimizin eline bakmak zornda olmıcaz ve güncemiz olucak istediğimiz beğendiğimiz herşeyi alcazzzz offfff offffffffffffff:17::37::37:

veeee ben 2012 kpssden 58 aldım arkadaşlar hiç hazırlanmadn girdm ama çok düşükt
ü türkçede çok zorlandm matematiğe vaktm kalmadıııı bu puanı 80lere 85lere çıkrtabilirmiym acabaaa:5::5::5::5::5::5:

ben de 2012 mezunuyum:1: kpssye olan inacım giderek azalsa da 2014 te şansımı denicem:8:
inşallah herkesin gönlüne göre verir Allah..
ben daha çalışmaya başlamadım, bi sürü kitap defter almam lazım:1: ve benim de korkulu rüyam tarih:7:

ben de 2012 mezunuyum:1: kpssye olan inacım giderek azalsa da 2014 te şansımı denicem:8:
ben daha çalışmaya başlamadım, bi sürü kitap defter almam lazım:1: ve benim de korkulu rüyam tarih:7:

aynen canım ama elimizden başka bişey gelmio benmde fazla kaynağım yok yavaş yavaş artıkk senide aramıza alalım o zamn:46::46::46:

kızlar merhaba
benmde 24 bitiyor miss grill:)) 2012 nin kpss sini çözen var mı ben istatistikleri yazıyorum

tarih 14
mat 15
cogr 15
anayasa 4
Türkçe 25

evet durum bu.. sene ye kadar çok şey değişebilir hedef 90 puan herşeyin hayırlısı olsun. niyet ettiysek bize düşen çalışmak gerisi kader kısmet
bu arada data yedi iklim tavsiye ediliyor tarihten.

kızlar merhaba
benmde 24 bitiyor miss grill:)) 2012 nin kpss sini çözen var mı ben istatistikleri yazıyorum

tarih 14
mat 15
cogr 15
anayasa 4
Türkçe 25

evet durum bu.. sene ye kadar çok şey değişebilir hedef 90 puan herşeyin hayırlısı olsun. niyet ettiysek bize düşen çalışmak gerisi kader kısmet
bu arada data yedi iklim tavsiye ediliyor tarihten.
ben 2012 kpssine girdm canım gerçekten çok zor bir sınavdı ama yapan yapıo yinede:D benm tanıdığım biri 85 ablasıda evde hazrlanarak 83 aldı yazdğn kaynklra sevndm bnde datada yediiklimde var ama data bazen çok ince ayrıntıya girmiş sorularda sen ne yaptın buarada başladn mı çalşmaya

kızlar bu konu hakkında açılan bir sürü başlık var....

ayrıca bende gireceğim 2012 ye evde çalıştım 84 aldım..ama yeterli değil 90+ istiyorum.......

ayrıca bende gireceğim 2012 ye evde çalıştım 84 aldım..ama yeterli değil 90+ istiyorum.......

bende ayrı bir konu açmak istediğim birçok konu gibi.... evde hazrlanarak 84 çok iyi almşsın sen haziran atamasında gidebilirsn o zamn

kızlarr 2014te atandığımızı düşünsenize kendi evimiz olacak en az 2bin maaşımızzz istediğim gibi evime eşya alırım offf yaaa istediğim gibi alışveriş m.a.cden istediğim makyaj malzemelerimi alırım biyandan çeyizimi hazrlarım ve bir ömür kızlarrr ya evlendiğimzde eşimizin eline bakmak zornda olmıcaz ve güncemiz olucak istediğimiz beğendiğimiz herşeyi alcazzzz offfff offffffffffffff:17::37::37:

off hayallere bak:)Beni hayalim çeyiz falan değilde makyaj malzemeleri almak fikri çezbetti:))

benimde en çok korktuğum tarih, coğrafya nasıl yaparım bilemiyorum:))

90 :53: kaldım böyle ben 70 alsam yeter:))

off hayallere bak:)Beni hayalim çeyiz falan değilde makyaj malzemeleri almak fikri çezbetti:))

benimde en çok korktuğum tarih, coğrafya nasıl yaparım bilemiyorum:))

90 :53: kaldım böyle ben 70 alsam yeter:))

ama benm yaşım 25 nie öle dednki şimdi canım sen:1::1::1::1: offf offfff daha ne hayllrm var benm:52::52: 70 hiçbişeye ytmezki canım atanmamız için 85 almamız lazım

Back